Szimbólumok-színek-tetoválások a spiritualizmus tükrében előadás

Bivalyfej, ugró tigris, üvöltő bika. Ribanc rendszám, borneó minta, non-figuratív. Na és az elmaradhatatlan kínai jelek, meg a “pillyangók”. Hogy mit, miért és hova varratsz, nyilván a te dolgod. Ezen az előadáson egy másik aspektusát ismerhetjük meg a szimbólumoknak, legyen az a testeden vagy a környezetedben bárhol.

vegan

Kevesen tudják, de a szimbólumok ereje és hatása ősidők óta befolyással van az emberi élet minőségére. Azonban nem mindegy, milyen formában. Az emberek kezdetektől használnak szimbólumokat, melyek sokszor tudatunkon kívül is komoly hatással vannak életünkre.

Észre sem vesszük, hogy szimbólumok százai vesznek körül és befolyásolnak minket nap, mint nap. Magán az emberi bőr felületén is, számtalan különféle geometriai alakzatot formázó mintákat találunk. Ez azért is fontos, mivel a szimbólum kozmikus energiákkal van kapcsolatban, a kozmikus információk felvétele pedig a bőrön keresztül is történik. Így a pozitív impulzusként ható formák, hangok, színek gyógyító hatással bírnak számunkra.

A szimbólumok azonban önmagukban sem nem jók, sem nem rosszak. Hatásukat alkalmazási területükön keresztül fejtik ki.  Az emberi testre, lélekre gyakorolt hatása attól függően lehet pozitív vagy negatív, hogy milyen helyen és milyen formában viseljük magunkon. Az emberek többsége tudatában sincs annak, hogy akár egy „felvarrt” tetoválás, akár egy testékszer (gyűrű, fülbevaló, piercing) a nyakon, ujjon, karon, lábon stb., milyen hatást is gyakorol az egészségi állapotra, hiszen mindezek az adott helyen bennünk lévő dolgokat erősítik fel. Ezért sem mindegy mikor, hol és milyen formában viseljük ékszereinket, tetoválásainkat a benne lévő szimbolikus ábrázolások folytán.

Az előadáson szó lesz többek között a szimbólumok eredetéről; jelentéséről; optimális alkalmazásáról; arról, hogy egy nem megfelelő helyen lévő tetoválás, adott esetben megfelelő vonalrendszer (szimbólum) alkalmazásával ártalmatlanná is tehető; továbbá bemutatásra kerül néhány olyan szimbólum, melynek segítségével belső teremtő energiáink erősíthetőek; fájdalmak, lelki traumák enyhíthetőek, feloldhatóak.

(Forrás: Órendi János)

Előadást tartja: Órendi János

A belépés díja: 1500 forint.

Ideje: 2014. 08. 14. (csütörtök) 18:00-20:00-ig.

Helyszín: Harmóniaház, Debrecen Széchenyi utca 42. sz.

Elérhetőség: yakamakft@gmail.com

Share Button