SwallowBreath – Organic

Egyszer már szót ejtettem a minszki székhelyű Ezhevika Music kiadóról, amely most ismételten jelentkezett az éterben. Ezúttal SwallowBreath Orcanic címet viselő harmadik lemezét dobták piacra, még Mikuláskor.

SB-Organic

A kijevi művész első két albuma a Concrete Sky, illetve az As far as the eyes can see után letisztultabb formában adja zenéit. Inkább nyújtottabb hangzású, de mégsem vattacukor édességű, hiszen maradt a régebben magának előirányzott nyomvonalon. A négy számból összeálló lemez érdekessége közé tartozhat, ahogy kicsit sötétebb relaxációra hívhat. A 2. albumon (Concrete Sky) hallható darkstep próbálgatás után ez elmarad, így meghonol főként ambient, abstract beats és az experimental skálán, hozzátéve, miszerint itt-ott kiegészül egy kis trip hoppal. Az szerzeményegyüttes sajnálatos módon nem ingyenesen tölthető, de legalább hallgatható, így füleket hegyezni, hiszen akinek tetszik a kicsit sötétebbre vett elektronika finoman megfűszerezve és igényesen, díszdobozba csomagolva, az aligha fog csalódni a korongban.

További kommentár helyett szóljon inkább nálatok is ez a bizonyos album. Ha tetszett oszthatod, kommentálhatod, nyomhatsz rá pluszt.

Share Button