Sub, 2014, évértékelő

Január 10-én évértékelőt tartott a Sub.hu csapata.

évértékelő

Az alkalom 2014 sikereit, megjelenéseit volt hivatott értékelni. Tartalmazott egy előadást Puskás Istvántól, továbbá tervezet készült 2015 első félévére vonatkozóan. Ami a gyűlés után bizonyossá vált az, hogy idén sem maradunk tétlenek.

Készítettünk a találkozóra egy prezit, amin keresztül bemutattuk hónapra lebontva azokat az eseményeket, amelyeket mi szerveztünk a közönségnek, amelyeket mások szerveztek a mi közreműködésünkkel és ahol csak támogatóként jelentünk meg. A prezi utolsó diái igyekeztek – a teljesség igénye nélkül – az eredményeket összesíteni. Mi büszkén néztük végük a munkánkat, reméljük titeket sem hagyott teljesen hidegen. Ha mégis, az építő jellegű kritikákat bármikor szívesen várjuk személyesen vagy e-mail-ben: info@sub.hu, zene@sub.hu, szerk@sub.hu címekre.

Íme a prezi nyilvános változata:

Összesen:

– Több, mint 60 belső és külső eseményen jelent meg a Sub.hu neve valamilyen formában
– 11 Sub Night került megrendezésre
– 15 Gyűlés
– 4 Tematikus nap
– 6 Ruhacsere
– 22 Party szervezésében és/vagy promozásában vettünk részt
– 6 Nagyobb rendezvényen közreműködtünk

További eredmények:

Weboldal:
– 187 cikk jelent meg összesen
– 3 új író lett toborozva
– Szerkesztőségben így összesen: 11 fő van
– 1 új partner: cornandsoda.com

Design csapat:
– 1 új grafikus
– Póló projekt beindítása
– Dharma design
– Vetítések, flyerek a bulikkal párhuzamosan
– Street art bemutatók

Civil rész:
– Gördeszkás pálya projekt
– Szervezetfejlesztés a Civil Kollégiummal
– 12 egészség klub
– 2 nyertes pályázat megírása
– 1 továbbjutott norvég pályázat
– 2 közfoglalkoztatott
– Dharma Klub felújítása
– Adománydoboz bevezetése, tombola, adó 1%

A gyűlést igyekeztük úgy tervezni,hogy ne csak gyakorlati elemeket tartalmazzon, hanem teoretikus módon is fejlesszen. Ezt tette lehetővé Puskás István előadása a szubkultúrák fejlődéséről, kialakulásáról, történetiségéről. Az előadást felvettük a számotokra, úgyhogy meghallgathatjátok itt.

Ami pedig a terveinket illeti: nem fednénk fel mindent. Ami azonban bizonyos: folytatódik a Sub Night sorozat, tervezünk tematikus napokat, lesznek Ruhacserék, most már könyvcserével kiegészülve, lesz egy projektünk, amiről többet megtudhattok itt. Folytatódik és bővül a Sub Shop, bővül a Sub Rádió műsorpalettája és egyre több közéleti témát dolgozunk fel a közösségszervezés módszerét alkalmazva. Röviden egyelőre csak ennyit árulhatunk el, ha szeretnél többet megtudni és részese lenni egy dinamikus csapatnak, várunk folyamatosan bővülő önkénteseink körébe. Jelentkezhetsz akármilyen elérhetőségen, jelige: sosem értettem mire jó a jelige.

Köszönjük a támogatásaitokat és nem támogatásaitokat, reméljük 2015 sok új izgalmas programot és lehetőséget tartogat mindenki számára.

Bizony

Share Button