Programajánló: 2015.04.20.-2015.04.26

Lemezbemutató, előadások és sok más lehetőséget rejt ez a hét is, amelyen a Föld Napját ünnepeljük. Nem lenne érdemes kihagyni őket!

felhokilencmeg

Kedd (04.21.)


Dr. Zacher Gábor előadása
Dr. Zacher Gábor április 21-én 16 órától előadást tart, amelynek témája a drog és annak hatása az idegrendszerre, kísérletekkel szemléltetve és a nemrégiben javaslati szinten szóba kerülő és a kedélyeket borzoló kötelező drogvizsgálat a 12 évesek körében.

This is Bihar!
“A német My Defense tavaly dobott ki No Place Like Home címmel egy lemezt a műfajkedvelők nagy örömére, ami tökéletesen tükrözi az old-school hardcore és a melódikus új hullám triolái közötti egyensúlyt.
És ha mindez még nem csapta le a hardcore relédet a Phoenix Music Hungary jóvoltából tiszteletét teszi a svéd Grieved is.
Hazai oldalról a debreceni Selfless Abuse és az újfalui NewVillageCrew fog gondoskodni a hangulatról.”

Szerda (04.22.)


Földednapi- Koncert + könyvbemutató
“Kardos-Horváth János koncert és Földlakó 2.0 könyvbemutató a megújult Debreceni Református Nagytemplomban a 25. Föld Napja alkalmából.
A Kaukazus, K2, Kafkaz dalok leg – ökó – sabb válogatása és előadása. A hely történelmi szelleméhez igazítva.”

Csütörtök (04.23.)


VII. Nagy Takarítás
“2015. április 23-án (eső nap 24. péntek) 10 órától immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a DEHÖK Hallgatói Környezetvédelmi Bizottság által a hagyományos Nagy Takarítás elnevezésű önkéntes szemétszedési akció. A programunk célja, hogy felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem fontosságára és az önkéntesség szemléletformáló erejére, és természetesen élhetőbbé tegyük a cívisváros zöld övezetét, a debreceni Nagyerdőt.”

Péntek (04.24.)


Tudatmoraj
“egyelőre csak támadjatok fel aztán vegyüljetek el épüljetek be szaglásszatok körbe ismerkedjetek kérdezzetek ám ha benneteket kérdeznek ne válaszoljatok jegyezzetek meg minden lényegest de ne jegyezzétek le semmilyen formában tartózkodjatok az érzelmi megnyilvánulásoktól vitába ne bocsátkozzatok ne ragadtassátok el magatokat ne formáljatok véleményt semmivel kapcsolatban ne alakítsatok ki szoros és bonyolult kapcsolatokat konok türelem rendíthetetlen bástyájának lőrésein át összpontosított figyelemmel szigonyozzátok környezetetek kerüljétek a bizalmaskodást a felszínességet kizárólag a lényegre fókuszáljatok ne hagyjatok nyomokat árulkodó jeleket ne értsetek egyet ne ellenkezzetek ne ítéljetek tartsátok a távolságot állhatatos kérlelhetetlen megingathatatlan napszámosaiként a torkolat tüzéből születőnek”

Szombat (04.25.)


CRITICAL MASS 2015 DEBRECEN
“*** Tervezett menetrend ***
16:30 Gyülekező a Medgyessy-sétánynál.
16:45 Információk bringásoknak és tájékoztatás.
17:00 Indul a felvonulás.
18:00 Érkezés a Nagytemplomhoz.
*** A Critical Mass szimbolikus bringaemelése.”

CLOUD 9+
“Időrend:
21:00 → warm up: Mitoklin [Debrec’N’Bass]
22:30 → CLOUD 9+ ‘Supernova’ lemezbemutató
00:00 → after w/ Giocator / Lead / Store [Debrec’N’Bass]”

Share Button
Cimkék: