Programajánló: 2015.03.30. – 2015.04.05.

Vasárnap Húsvét, addig pedig érezzétek jól magatokat:

goadharma

Hétfő (03.30.)


AZ UTOLSÓ ÓRA **Dupla előadás** @ Lovarda Pódium
Az utolsó óra című darab a Lovardában dupla előadással kerül bemutatásra, melyben Jordán Tamás Dr. Sigmund Freud szerepébe bújik és a rendezés mellett C. S. Lewis-t Alföldi Róbert alakítja.
“A darab középpontjában a világhírű pszichoanalitikus, Sigmund Freud áll. Londoni otthonába látogatóba érkezik egy kevésbé híres fiatal professzor, Clive Staples Lewis, aki korábbi könyvében nevetségessé tette az idős lélekbúvárt. Két szakember. Az egyik legenda. A másik talán lesz. Fiatal és idős. Két generáció. Két felelős értelmiségi egy nehéz, fájdalmas és zűrzavaros történelmi pillanatban. Nehéz és fájdalmas helyzetekben. Találkoznak és beszélnek egymással. Beszélgetnek. A világról és az életről, tettekről és ideákról. Arról, hogy mi az, hogy “felelős értelmiség”. A két ember diskurzusa éppen aznap veszi kezdetét, amikor Anglia belép a második világháborúba. Aztán valaki meghal. És marad a beszélgetés. Az él tovább.”

Kedd (03.31.)


Women’s History Month – Women in Power
“Okosak, gyönyörűek és erősek. Nők, anyák, feleségek és sikeresek a munkájukban.” Négy nem mindennapi nővel találkozhattok az Amerikai Kuckóban kedden este 18:00-tól.

HintHunt Debrecen
A jelenleg két pályával rendelkező HintHunt Debrecen az első “kijutós” játék a városban, amelynek során Téged és a csapatodat bezárnak egy szobába, ahonnan nektek kell kijutni. A feladat adott: kódokat, fejtörőket, titkos tárgyakat és kulcsokat kell keresni.

Szerda (04.01.)


Halálos iramban 7 – Premier előtti vetítés
“A Halálos iramban széria hetedik epizódja minden eddiginél látványosabb akciókat és pörgősebb tempót ígér. Nézd meg a filmet az Apolló moziban premier előtt, már április 1-jén 22:30-tól, és hagyd, hogy magával ragadjon az adrenalin! A film szinkronizált változatban kerül vetítésre.”

Áprilisi Badár-ságok
“Közösségi élményt jelenthet egy jó stand up előadás ugyanúgy, mint egy közös mozizás a barátokkal. Miért ne valósulhatna meg e kettő egyszerre? Főleg, hogy az előadó és a főszereplő is ugyanaz a személy, történetesen Badár Sándor.

Két őrült magyar – Badár Sándor és Kőváry Barna – elhatározza, hogy elindul egy őrült magyar rallyn, a “Bamako”-n. Egyikük sem járt még Afrikában, nem beszélnek nyelveket, de bíznak a furfangos magyarok utazási szokásaiban, abban, hogy eddig is mindig élve értek haza. Bőven van benne látvány, körömrágós perc, borzasztó fáradtság, na és a tárt karokkal váró Afrika.
Kultúrák és népek egymásra hatása Badár Sándor stand up estjén – Badár-féle szerencsétlenkedések Pataki Ádám operatőr kiváló tolmácsolásában. S mindez egy estén.”

Istent a falra festeni
“Két nagyváradi vendégjáték között április 1-jén a Víg Kamaraszínházban újra látható az Istent a falra festeni című előadásunk. Benne – a csodás lányok mellett! – Vranyecz Artúrral, Bakota Árpáddal, Mercs Jánossal és Kiss Gergely Mátéval.

Csütörtök (04.02.)


Romker Akusztik |JUDE&MARK|
“Mi is lehetne jobb mint a hét fáradalmait hátra hagyva és még a hétvégi őrület előtt egy kellemes akusztik koncert a Romkerben a barátaiddal?”
Minden csütörtökön este 19:00-től kezdődően ingyenes koncertek JUDE&MARK előadásában.

Péntek (04.03.)


GOA DHARMA
Első ízben Debrecenben pszichedelikus zenei élményben lehet részetek a török Digital Android előadásában. “Csak gyertek, mert a belépés ingyenes :)”

Szombat (04.04.)


ZAGAR @ Roncsbár
Húsvéti ZAGAR koncert a debreceni Roncsbárban április 4-én, amelyre a jegyek elővételben: 1300.- HUF, helyszínen : 1600 .- HUF.

Bihar’core Family presentz: Tropical Madness w/ MC KEMON+MORE FIRE
“Bihar’core Easter Special!

A mikrofon mögött MC KEMON, akit leginkább az Irie Maffiából ismerhettek, de számos formáció tagja. Az egész estés talpalávalót a Ghetto Bankett és a More Fire oszlopos tagjai szolgáltatják.”

Maszkura és a Tücsökraj @ Debrecen, Dharma // vendég: Meztelen Diplomaták
Debrecenbe kéne menni… szól a nóta.”
A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával létrejövő koncerten a Meztelen Diplomaták és a Gidnim’Rém társaságában Debrecenbe látogat a Maszkura és a Tücsökraj.

Share Button
Cimkék: