Programajánló: 2015.03.20. – 2015.03.22.

Beköszöntött a tavasz és aki még nem döntötte el, hogy mihez lenne kedve bátran szemezzen a következő események közül.

pimpw:budai

Péntek (03.20.)


BRAINS | Hősök | Dj Palotai @ Lovarda, Debrecen ||
A Lovarda este nyolc órakkor nyitja meg kapuit, hogy aztán fergeteges buliban legyen részetek. Mivel sokan kérdezték a kezdést: “kb erre számítsatok: 21:45 Hősök || 22:30 Brains || 00:00 Palotai.”

PIMP with BUDAI
Budai minden hétvégéje foglalt, közkedvelt DJ itthon és külföldön is. Régóta állandó fellépője a legnagyobb hazai elektronikus zenét is felvonultató fesztiváloknak. 2013-ban nyitott új budapesti klub, a Kasino állandó rezidense, ahol saját klubestjeit, többek közt a több, mint 12 éves I Love Deepet képviseli. Az új hely a house-tól a techno-ig mutatja be azokat a DJ-ket, akiknek nem csak az élő játéka, de saját megjelenései is elvarázsolják a rajongókat. Budai hírnevének és tehetségének köszönhetően játszott már a legendás londoni Fabric-ben és a Ministry of Soundban, és ez a két fellépés számára mind hangtechnikailag, mind klub szinten élményszámba ment. Nagyon várjuk, hogy a mi szülinapunkon is maradandó élményben legyen része karöltve a számunkra oly kedves közönségünkkel.”

Szombat (03.21.)


Bëlga – Roncsbár, Debrecen
A Roncsbár a rap rajongóit várja sok szeretettel szombaton este és a csak erre az alkalomra készített turkálódobozból lehet válogathatni a CD-k közül. A CD- turkálós jegy +400 HUF.

Vasárnap (03.22.)


ÉSZT HÉT – 50 HÁZ (kiállítás)
A Modemben vasárnap délután 16:00-tól tekinthető meg április 12-ig az 50 Ház című kiállítás.
A kiállítást megnyitja Dr. Bereczki András, Észtország tiszteletbeli főkonzulja és China Tibor Zsolt, Debrecen város főépítésze.
“A 2010-es Velencei Építészeti Biennálén a „100 ház“ című tárlat képviselte Észtországot, melynek anyagából Karen Jagodin kurátor egy kisebb terjedelmű válogatást állított össze. A kiállítás alkotói megkísérelték felkutatni és bemutatni a hazájuk építkezési gyakorlatában tetten érhető helyi sajátosságokat. Választásuk a családi házakra esett, mivel sokan ezt az ágazatot tartják az észt építészet zászlóshajójának. Észtországban, ahol a saját tulajdonú ingatlan a mai napig az eszményi életformáról kialakított kép szerves része, az európai átlagot jóval meghaladja a megrendelésre tervezett házak aránya az ún. típusházakkal szemben. Ez szemléletesen mutatja az észtek saját otthon teremtéséhez való viszonyát: a személyes ízlés érvényesítése sokkal meghatározóbb szempont, mint a ház későbbi eladhatósága. Mivel a megrendelők és a tervezők nagy része fiatal (a kiállított házak legalább fele 40 év alatti építész munkája), a házak modernek és frissek, kliséktől mentesek. A balti ország északiasan érzékeny és fiatalosan merész építészetébe betekintést nyújtó kiállítás a 21. század első évtizedére fókuszál, amikor az erőteljes gazdasági növekedés a családiház-építés fellendülését hozta magával.”

Share Button