Programajánló: 2015.02.18. – 2015.02.22.

Ezen a héten válozatos programok széles skálájáról válogathattok.

debrecnbass

Szerda (02.18.)


II. Debreceni Slam Poetry Verseny Selejtező
Az esemény neve sok mindent elárul erről a programtól, amit még fontos feltüntetni: az idei selejtező témája a “kelet” és “nyugat” (együtt vagy külön). Akinek bármilyen véleménye van a slamről, a slammerekről, álláspontják kifejtheti a közönségzsűri szerepben egy pontozótáblával, amennyiben az a szerencse éri, hogy kisorsolják a posztra. Természetesen a hallgatagabb közönségtagokat is értékelik a rendezvény szervezői.

Péntek (02.20.)


SZOBA * Nyolcadikosok, Flexible Juice (albumbemutató!) w. MAYBERIAN SANSKÜLOTTS _ kisszántó djpopszett
“Minden zene forrása a hálószoba. Ha nem is a zene maga de felvilágosult ötleteink ebben a környezetben születnek, amiket aztán ugyanitt formálunk hangokká. Esetleg zenévé. Miután sokadik nagyszerűnek tartott dalunkat is elvetettük, úgy a visszajelzések reményében hálószobánk egyben koncerttermünk is! Hívjuk Szobának, és február 20-án mindenki Szobája az Ifjúsági ház pincéjében a Dharma Klubban lesz berendezve. Gyertek szobára!”

Szombat (02.21.)


12-ik születésnapi Skafunderz koncert
A Skafunderz, hogy meghálálja közönsége kitartó, több, mint egy évtizedes támogatását, egy ingyenes szülinapi, roncsbáros koncerttel kedveskedik. A Skafunderz mellett (tulajdonképpen előtt) fellép még az OUTRAGE és a Sky Fanatic. Járjon a láb!

SKC | Debrec’N’Bass @ Kaptár Klub
Egy elmaradt novemberi buli pótlása az idei első Debrec’n’Bass party, ahol a főszerepben, elsősorban a tört ütemek állnak. Főfellépő: SKC. Mellette helyi, ismerős arcok is jelen lesznek. Név szerint: NFR, Flag, Lead és Mitoklin pörgetik majd a korongokat.

Vasárnap (02.22.)


Csoportos Barázdaság – A debreceni lemezbörze
A Barázdaságot immár 11. alkalommal rendezik meg. Érdemes elnézni, ha zene és a zenehordozók rajongója vagy! Részletes ajánlás itt és a facebook esemény leírásában található.

Share Button