Programajánló: 2015.01.30. – 2015.02.01.

Szokásos programajánló, szokásos és szokatlan programokkal.

this is bihar

Nyilas Misi Eksztázis
Egy rendhagyó színházi és egyben egy nem rendhagyó DESZínházi előadásnak lehetünk szem- és fültanúi pénteken (01.30.) az egyetem alagsorában, a színházteremben. A darabot már több éve, több helyen is játszották. Akinek még nem volt alkalma megtekinteni, az most pótolhatja!

THIS IS BIHAR! (HANOI, KÉTHÁZKÖZT + SOAP CITY SQUAD, PETOFI, MAKESHIFT PROMISE, NEWVILLAGECREW)
A This is Bihar a HANOI együttes új lemeze és 5. születésnapjának örömére különleges vendégeket hívott a házba, szombat estére (01.31.). Név szerint a KétHázKözt és a Soap City Squad csapatok teszik tiszteletüket. Emellett persze a szokásosabb hangzásvilágot is erősíti pár együttes: a PETOFI, a Makeshift Promise és a NewVillageCrew. Ez Bihar!

Bisztró Bár
Szombaton (01.31.) a Bisztró Bárban Böszörmény Buli várható, hiszen a Dropriders tagjainak – Etnik, Feta, Flippo – zenei aláfestését hallgathatjuk, miközben egy finom (és akciós) vodka-lime-ot kortyolgatunk.

FINISSZÁZS
Erwin Olaf Körhinta – Karussel nevű kiállításának vasárnapi (02.01.) záró napján a MODEM egy programokkal teli délutánnal kedveskedik a műkedvelőknek. Matiné, tárlatvezetés, kreatív foglalkozás felnőtteknek és természetesen a kiállítások várják az érdeklődőket.

Ruhacsere és könyvcsere – Szórakozz és segíts!
A ruhacserét nem kell magyarázni, csak csinálni. Így van ez a könyvcserével is. Akinek mégis szügsége lenne egy részletes leírásra, csak fussa át az esemény leírását. Ha megtetszett, próbáld ki a cserét vasárnap (02.01.) a Debreceni Ifjúsági Ház Ifiklubjában!

Share Button