Programajánló: 2014.12.09. – 2014.12.13.

Mozi, koncert, könyvbemutató vagy jótékonykodás? Bármelyik is érdekel, jól jártál! Ezen a héten ugyanis mindegyikben lehet részed!

jótékony szórakozás

Árasszuk el dobozokkal az egyetemet!
Jótékonykodni mindig jó és mindig lehet! Karácsony környékén azonban mindig motiváltabbak az emberek. Szerencsére sok szervezet rendez kiemelt gyűjtéseket ilyenkor. A DE HÖK egyik ilyen gyűjtése a Cipősdoboz Akció. Röviden: gyűjts össze egy cipősdoboznyi mókát a rászoruló gyerekek részére és add le a hozzád legközelebb eső HÖK irodába december 19-ig. További részleteket az eseménynél találhattok.

Lapis József Líra 2.0 című tanulmánykötetének bemutatója
Tudod vannak azok a tanulmánykötetek, amelyekre, ha ránézel elálmosodsz, főleg ha tudod, hogy köztelező elolvasni. Lapis József kötete nem ilyen!

“mi történik velünk, mai olvasókkal, amikor találkozunk azzal a különleges, furcsa és megejtő nyelvi formációval, melyet nevezzünk most pontatlanul lírának?”

Ha kíváncsi vagy a szerzőre, akkor ne hagyd ki kedden (12.09.) a kötetbemutatót!

JÓTÉKONY SZÓRAKOZÁS, MOZIZZ A GYEREKEKÉRT!
Megvan az, mikor azt mondják: “semmit sem kell tennie azért, hogy jótékonykodjon”? Mind tudjuk, hogy ezután automatikusan következik: “csupán csak annyit, hogy…”. Ezek után meg nyilván kiderül, hogy pénz mégiscsak kell. Na, ez a jótékony mozizás is kicsit ilyen, csak ez tényleg megéri és még szórakozol is! Kedden (12.09.) az Apollóban újra megrendezik a Jótékony Szórakozás estet. Az est folyamán 6 filmet vetítenek, ízlés szerint lehet választani a két turnus vagy a 250 ft-os támogatói jegy között.

Péterfy Bori & Love Band // Roncsbár, Debrecen vendég: LED
Pénteken (12.12.) évadzáró, felállás-búcsúztató koncertet ad a Péterfy Bori & Love Band. Ez azt jelenti, hogy egykori Sub.hu tagunk, Laskai Viktor dobolását most hallhatjátok utoljára a Love Bandben. A csapat az új, bemutatkozó tagokat is magával hozza, akiket lehet élvezettel hallgatni és (a Facebook oldaluk szerint) simogatni is. De emellett ne törpüljön el az a tény, hogy előzenekarként a debreceni LED együttes lép fel!

Elefánt + Óriás + Jurij + Lincoln Suckers @ Dharma klub – Debrecen
Szombaton (12.13.) az Elefánt és az Óriás együttesek turnézáró állomásává válik a Dharma Klub. Fellép még ezen kívül a Jurij és a Lincoln Suckers. Élőzene rajongóknak kötelező!

Share Button