Programajánló: 2014.10.21. – 2014.10.25.

Újabb hét, lássuk hát az új és a visszatérő programok listáját!

cloud 9+

MODEM Filmklub
A heti, keddi (10.21.) Filmklub ezúttal a 2004-es Edukators című filmet vetíti vászonra. Hans Weingartner filmje Birkás Ákos A festő dolga című kiállításához kapcsolódik.

Rendszerváltó Slam-Poetry Bajnokság
Szerdán (10.22.) a Lovardába is betör a slam: egy verseny keretein belül és kívül is. A szövegek mind, a Görbe-tükör kiállításhoz kapcsolódva, a rendszerváltás témáját érintik. Kecsegtető díszvendég: Simon Márton. A zenei aláfestésért a kontAktus zenekar felel.

KARÁNYI a LOFT-ban!
Szerdán (10.22.) kicsit később és kicsit odébb, pontosabban a LOFT BAR-ban, Karányi Dani fellépését élvezhetjük. Emellett az ütemekért Greg Trade és Stamer felel majd.

Mariposas with JAMES COLE / SHABAAM / BOHUMIL
Pénteken (10.24.) Balmazújvárosban ismét bepörög a Baki. Akik lehetőséget kapnak szétszedni a házat: a debütáló James Cole, a visszatérő Shabaam, Bohumil, Thomas Borza és az elmaradhatatlan The Judge Brothers.

CLOUD 9+ | Debrec’N’Bass
Igazi robbanás várható szombaton (10.25.) a Roncsban. Akiket felelősségre vonhatunk a “károkért”: a Cloud 9+ csapata, valamint a Debrec’N’Bass neve alatt játszó Mitoklin, Giocator és Lead.

RH & Cropp bemutatja DSP & RA
Szombaton (10.25.) kemény vonalas fejbólogatásra invitál minket az RH és a Cropp. A helyszín a jól ismert Kaptár. Szövegfelelősök: DSP, RA, LÁNCTALPAKK, SOOPA, ROLLIN. Szkreccs: PIERCI, SONNYKRAFT, MESSPRO, ERIK-T és GERYSSON.

Share Button