Programajánló: 2014.10.16. – 2014.10.18.

A programok széles skálájából válogathatunk ezen a héten is. Ezek után merje valaki azt mondani, hogy kihalt ez a vidék!

beat the city

DESZTII – Debreceni Egyetemi Színházi Taláálkozó II.
Csütörtök délutántól (10.16.) egészen szombat estig (10.18.) rengeteg ingyenes programmal vár titeket a DESZTII, a MODEM-ben. Magyar és angol nyelvű előadások, workshopok, beszélgetések, zenés programok és koncertek arzenáljából válogathattok! Annyira sok és sokszínű a program, hogy mindenképpen érdemes checkolni az eseményt vagy a részletekért belelapozni a programfüzetbe!

Frankofón Filméjszaka 2014
Sok változó és állandó dolog van az ember életében, szerencsére a Frankofón Filméjszaka az utóbbiba tartozik. Csütörtök (10.18.) estétől hajnalig pörögnek a francia filmek az Apollóban. Megtekinthető lesz: a Már megint lakótársat keresünk, a Yves Saint Laurent, a Populaire kisasszony, Az utolsó éjszaka Párizsban és a Tajtékos napok. Minden felirattal, tehát a francia nyelv szerelmeseinek kötelező a részvétel! Az egész estét pedig egy Cinema City-s mozijegy áráért élvezhetitek.

TEDxNagyerdő 2014
Aki szombaton (10.18.) nem csak bulizni szeretne, annak jó hír, hogy délutántól estig TEDx előadásokat hallgathat a Vojtina Bábszínházban. Az előadók és az előadások listáját végigfutva, már nem is tűnik olyan soknak az a belépő.

THIS IS BIHAR! x Screaming for Change -A változás hangja: Hanoi, Cvlt of Grace, New Dead Project, Tango Underground, Rivers Run Dry
A THIS IS BIHAR! következő eseményén, szombaton (10.18.) a zene által, olyan társadalmi problémákra hívják fel a figyelmet a fellépő bandák, mint a rasszizmus, kirekesztés, idegengyűlölet, természeti válság, kizsákmányolás. A kezdeményezésben részt vevő zenekarok: a Hanoi, a Cvlt of Grance, a New Dead Project, a Tango Underground és a Rivers Run Dry. A Screaming for change közösség létrehozásának kezdeményezői a Menedék Civil Szövetség és a Cvlt of Grace zenekar.

Beat The City vol.1 w/ STICK
Szombaton (10.18.) a karcagi Ifjúsági Házat betölti az elektronikus zene. A korongokat Hamon Serrano & Taylor-B, Robert D & Croato G, Flag és fő fellépőként Stick forgatja. A dj-ket tekintve ropogós kis egyveleget hallhatunk majd.

HEXE RETRO PARTY # OKTOBERFEST EDITION – KEXX AFTER #1
A szombati (10.18.) Hexe Retro Party egyben az első Kexx After is. Ennek örömére koncertet ad majd a Jam Balaya, akiket az idei Kexx-en is meghallgathattatok. Emellett zenél még az elmaradhatatlan dj Mészy és Skartoon páros.

PIMP with SANFRANCISCOBEAT
A PIMP with partisorozat újabb állomásához érkezünk el szombaton (10.18.), melyet természetesen a TRD! Production szervezett. Felvezető a házigazda, Tito Rascal, a fő fellépő SanFranciscoBeat, végül az estét zárja Dirty Ice.

Share Button