Programajánló: 2014.10.07. – 2014.10.11.

Remélem az egyre hűvösödő idő senkinek nem veszi el a kedvét a heti programokon való részvételtől. Sűrű, de izgalmas hét vár ránk!

sub night miss mants

MODEM Filmklub
Az eheti filmklubban Fabián Bielinsky 2005-ös Aura című alkotását láthatjuk. Aki hollywoodi sztárokért jár moziba, azt el kell keserítenem, azonban aki más értékeket keres egy filmben, az ma (10.07.) biztos jól jár, ha benéz a MODEM-be.

Bringás reggeli Debrecenben
A Bringázz a Munkába! kampánynak köszönhetően évente több bringás reggelibe is bele lehet futni tekerni. Azt hiszem, nagyon nem kell promózni ezt a csütörtöki (10.09.) reggelit, hisz önmagában csábító: bicikli, jó társaság, ingyen péksüti. Előre is: mindenkinek jó étvágyat!

sub NIGHT w/ Miss Mants
A sub NIGHT következő állomásán, pénteken (10.10) egy hiánypótló Miss Mants fellépés vár ránk a Dharma Pincében. Azt este folyamán, nem csak Miss Mants adja a hangulatot, Bukholcz, Dirty Ice és Tomslack is pörgetik majd a lemezeket.

Ruhacsere V. –  Szórakozz és Segíts!
Ismét ruhacserés szombat (10.11.) következik! Ha szeretnél újabb ruhadarabokra szert tenni, miközben adakozol, akkor itt a helyed!

KEEP IT REAL 2
Bólogatós-csápolós hip-hop bulit találunk majd szombat (10.11) este a nyíregyházi Romkertben. Akik a hangulatot adják: SoopaKelob, TB és Rollin. Főfellépőként pedig MIKEE MYKANIC és Nick Name teszi tiszteletét.

Share Button