Programajánló: 2014.09.19. – 2014.09.20.

Szeptember harmadik hetében felpörögtek az események. Figyelem, nem csak a Campus Party létezik! Íme néhány alternatíva:

let the cigar die low-down vendetta inc

Extra Ordenáré!
Ez a buli biztosan jobb lesz, mint az esemény neve. Hogy miért? A nyíregyházi Romkert Retro Sörözőben Lead lesz a vendég és helyi kollégáival felpörgeti az eseményeket, no és persze a lemezeket ma este (09.19.) nyolc óra harminc perctől.

IV. Zajkert
Az előttünk álló évek trendjének meghatározása végett a Modemben hazai és nemzetközi zajgazdák konferenciát tartanak, hogy a “hogyan tovább” és ehhez hasonló fontos kérdéseket megvitassanak. Legfőbb feladat, hogy a zajgazdaság termékei elegendő mennyiségben és minőségben álljanak rendelkezésre, így a következő nemzedékek megfelelő iránymutatással rendelkezzenek és legyen viszonyítási alapjuk, hogy egy már fejlett ágazatra építhessenek tovább
Hatszáz magyar forint hozzájárulás egyaránt magában foglalja a zajgazdaság támogatását és a konferencián való részvételt este hat órától.

Kerti koncertek a MODEM-ben: Grencsó Kollektív Rétegzene
Bár a IV. Zajkert Konferencia miatt csak a jövő héten lesz megtartva, már most érdemes észben tartani, hogy a Grencsó Kollektív Rétegzene a Fűszer-Csemegével egybekötött foglalkozás lesz.

Let the cigar die / Low-Down / Vendetta Inc.
Messze-távól az elektronikus zene magasra ívelő hullámaitól, a következő eseménnyel egy közös pont mégis akad; a váltóáram. Szombaton ugyanis elektronikus-hangszeres performansz tekinthető meg, amelynek a Dharma Klub ad helyet este nyolc órától.

Share Button