Programajánló: 2014.09.09. – 2014.09.13.

Újabb izgalmas hét, hónap, félév elé nézünk. Aki úgy gondolta, hogy a nyár végével visszazökkenhet a régi kerékvágásba és csendesebb mederbe terelheti a mindennapjait, az nagyot tévedett. Lássuk az e heti felhozatalt!

sub night 140913

MODEM Kertmozi
A Kertmozi keddi (09.09.) ajánlata számunkra egy komolynak tűnő, mégis szappanoperai fordulatokkal megtűzdelt 122 perces csoda Wim Wenders-től. Annak, akinek a Kívül tágasabb már rég ott csücsül a filmes “megnézendő” listáján, ajánlom a MODEM-ben húzza át a címet. Akinek még fel sem került, ne fáradjon a listázással, inkább csak nézze meg!

Kerti koncertek a MODEM-ben: Jónás Vera Experiment
Akinek a hét vége felé hiányozna a szabadban töltött idő és még a változatos, minőségi zenére is van igénye, az ne habozzon péntek (09.12.) este betérni a MODEM-be, hiszen a két dolgot egy helyen találja meg a Jónás Vera Experiment koncert által.

PIMP with GABOR KRAFT
A PIMP with partisorozat egy újabb állomásához érkezik pénteken (09.12.), természetesen a TRD! Production jóvoltából. A My Friends Club falai között megrendezett buli sztárvendége, a szakállköztársaság oszlopos tagja: GABOR KRAFT aka COYOTE. GABOR KRAFT 3 órás szettje mellett Tito Rascal és Dirty Ice játékára is számítani lehet.

Fűszer-Csemege ❑ ❒ ◐ w. Mercy Revo + Kisszántó ◐ ❒ ❑ *Egész estés Breakbeat*
Akinek a Múzeumok Éjszakáján nem volt szerencséje meghallgatni Mercy Revo-t, annak itt az alkalom a pótlásra. Bátran merem ajánlani mindenkinek, hogy ezen a szombaton (09.13.) is térjen be a Fűszer-Csemegére, mert fantasztikus élményben lesz része! (Annak, aki későn érkezne, foglalok helyet az első sorban.)

Dubstep Is Not Dead // sub NIGHT – DEBstep @ Dharma Klub
Későbbi kezdéssel, de szintén igényes partizenével kecsegtet szombaton (09.13.) a sub NIGHT. Ahogy arról az esemény neve is árulkodik, a középpontban a dubstep áll, de emellett felcsendülnek majd breakbeat… és még ki tudja milyen számok? Szombat este kiderül. Az azonban biztos, hogy Prodee, Metrokoll és Feta odapörkölnek.

Share Button