Programajánló: 2014.07.18. – 2014.07.19.

Ezen a héten az ajánlott programok inkább a hétvégére koncentrálódnak, de sebaj. Addig is lehet dolgozni, strandolni vagy egy kiadós pihenéssel rákészülni a hét utolsó napjaira.

bihar'core prezentz

MALAGA QUINTET az Incognitoban!
Akinek kevés a napsütéses idő a nyári hangulat átérzéséhez, az mindenképpen nézzen be az Incognitoba pénteken (07.18.). Riszálásra és kellemes zenehallgatásra ad lehetőséget a Malaga Quintet koncertje. Ahogy az együttes mottója is tanácsolja: “… Ne üljön a valagára, táncoljon a Malagára!”

Bihar’Core Prezentz: Kis-Jazz Boom Bap Garden/Hírwevők, Sloner, Keleti Membran/
Szombaton (07.19.) már kora délutántól kezdve elfoglaltságot teremt nekünk a böszörményi Bihar’Core krú a Kis Jazz teraszán, hiszen már 2-től kezdetét veszi a program, mely a hip-hop kultúrát hivatott népszerűsíteni. Találkozhatunk a Hírwevőkkel, a Keleti Membránnal, Geriskillz-zel, Slonerrel, Erik T-vel, Salinsky-vel és Rokkoval, valamint a Beyond Crew és Evolution of East Crew tánccsapatokkal.

Mariposas Open Air Terrace with SOBEK & TOLO
Aki hasonló délutántól kezdődő, teraszos bulira vágyik szombaton (07.19.), de inkább az elektronikus zene felé húz a szíve, az se pánikoljon! A Mariposas Production szervezésében a balmazújvárosi Művelődési ház belső udvarában, hideg frissítővel a kézben hallgathatjuk meg a következő fellépőket: SOBEK, TOLO, THOMAS BORZA, THE JUDGE BROTHERS. Persze a srácok itt is tolják majd hajnalig.

Fűszer-Csemege ⌨ ⌨ ⌨ Dub Székház Dj-k + Zion’s Fiction (live act)
Van-e az olvasók között olyan, aki nem járt még Fűszer-Csemegén? Remélem nem, mert akkor olyan élményből maradt ki, ami elengedhetetlen a debreceni életérzéshez. Pótlásra, szerencsére, mindig van lehetőség, ahogy most szombaton (07.19.) is. A szokásos eseményben lesz egy különleges elem: Docteur Juzztice most Zion’s Friction néven mutatja be live act-jét. Az eseményen füleket hegyezni ér!

LINCOLN SUCKERS / NYOLCADIKOSOK / CHRIS AND THE MESS / STYLE WARS
Aki a felsorolt programok zenei stílusai között nem tudna dönteni, ne aggódjon, hiszen szombat este (07.19.) az Ifiházban stílusok kavalkádjával kényeztetheti fülét a frissen mázolt Dharma Pincében. Koncertet ad a LINCOLN SUCKERS, a NYOLCADIKOSOK és a CHRIS AND THE MESS. A lemezpörgetők pedig 7ehérló, Csillagsikoly, Papatov, Leznotic és Sipoger lesznek.

Share Button