Programajánló: 2014.06.19. – 2014.06.22.

Az időjárás ellenére a levegőben van a nyári fíling. Talán ez nem mindenkin látszik, de az biztos, ahogy a programok sűrűségén is mutatkozik, hogy számítanak rátok!

10317702_767718309916533_7918593524713083984_o

Debreceni Slam Poetry a Művészetek Udvarán
A Művészetek Udvara komplex programját már ajánlottam nektek, most azonban kiemelve is felhívnám a figyelmeteket egy eseményre. Debrecenben egyre nagyobb térnyerése van a Slam Poertynek, így a műfaj kedvelői ezen a héten is élvezhetik a csavaros szövegek kánaánját. Csütörtökön (06.19.) a Pásti utcai zsinagóga udvarán slammelnek az I. Debreceni Slam Poetry verseny részvevői közül többen is. Csütörtök esti lazulásra, a hétvége bemelegítésére tökéletes!

Rocksuli tanévzáró ünnepség
Szombat (06.21.) délutántól veszi kezdetét a Rocksuli tanévzáró koncertje az Ifúsági Házban. Ahogy arról a plakát is árulkodik (annak, aki még soha nem járt Rocksuli koncerten), fellépnek majd a Roksulis diákokból álló együttesek és a tanári kar alkotta zenekar is. Jó kis zúzásra számíthatunk.

Múzeumok Éjszakája – Debrecen
A Múzeumok Éjszakáján, szerencsére, Debrecen is hozza a szintet programok tekiktetében. Sőt: mi az, hogy hozza? Eláraszt minket! A részletes programot átböngészve bárki azt érezheti, fuldokol az esemény-tengerben. Szerencsére egy jól megírt programtervvel élvezhetővé lehet tenni ezt a pozítívan túlzsúfolt estét! Szombat (06.21.) este, aki csak teheti forgolódjon a MODEM, a Déry Múzeum és a Református Kollégium Múzeum hármasa között. Lesz: tánc, zene, kiállítás, tárlatvezetés, játékok, máglya és még sok más. Kezdődhet a kulturális ‘ereszdelahajamat’!

The Color Run Magyarország
Ahogy már megírtuk, a budapesti színes futást mi is pártoljuk. Titeket is arra buzdítunk, ha vasárnap (06.22.) arra jártok, mozognátok és szórakoznátok, akkor álljatok be az 5 km-es távra színesedni, felpezsdülni vagy jólesően kifulladni!

Share Button