Programajánló: 2014.06.10. – 2014.06.14.

A forróságban az ember nehezen tudja eldönteni, hogy a szoba (jobb esetben) hűvösébe töltse az idejét, vagy forrongó vérére hallgatva nyakába vegye a várost. Mindenesetre mi ajánlunk nektek pár kinti és pár benti eseményt is.

debrec'n'bass dj ren

MODEM Kertmozi
A Kertmozi eheti, keddi (06.10.) filmajánlata a Halott ember című amerikai-német filmdráma Jim Jarmusch rendezésében. Az est az eredeti nyelv kedvelőinek kedvez, hiszen angolul, magyar felirattal vetítik a filmet a MODEM falára. A mozi hivatalosan nem kapcsolódik aktuális kiállításhoz.

Művészetek Udvara
A szerdától (06.11.) kezdődő rendezvénysorozat különböző művészeti ágak tehetséges művelőit hivatott bemutatni, megismertetni. A június 22-éig tartó esemény rengeteg programot tömörít magába: kiállítások, koncertek, felolvasások, táncbemutató stb. A pár mondatban felsorolhatatlan, részletes fellépő-és programlistáért kutakodjatok az esemény hírfolyamán!

Fűszer-Csemege Speciál Hans Kock – Gaudenz Badrutt duó koncert
A Speciálon Hans Kock basszusklarinétjával, Gaudenz Badrutt élő elekronikai zsonglőrködésével kápráztatja el a közönséget szerdán (06.11.) a MODEMben. A páros 2011 óta zenél együtt és produkciójuk a zenekedvelőknek és a zeneértőknek egyaránt érdekes, élvezetes lehet.

PÉNTEK 1/3
Pénteken (06.13.) – egy kicsit eltávolodva Debrecentől – a nyíregyházi Romkert Retro Sörözőben találhat magának elfoglaltságot az ember. Délután míg Spark az udvart dekorálja, megtekinthető lesz Szabó Judit kiállítása. Azt est további részében fellép Funktasztikus, Soopaman, Kelob, TB, Donic és Karussel.

Fűszer-Csemege ☼ ☯ ☮ Kós Károly Szakközép vizsgafilmjei és Dub Székház lemezes emberek
A Fűszer-Csemege események, nem hagynak minket unatkozni szombaton (06.14.) se! Ahogy arról a cím is árulkodik, a Dub Székház tagjainak zenéjét ezúttal a Kós Károly Művészeti Szakközépiskola tanulói egészítik ki, mármint ami a vetítést illeti, hiszen az animáció szakos, végzős hallhatók vizsgamunkái kerülnek napvilágra.

Debrec’N’Bass bemutatja: DJ REN [Budapest Jungle | She Fire]
Aki szombaton (06.14.) a Fűszer-Csemege helyett vagy után egy zeneileg pörgősebb eseményre vágyna, az mindenképpen nézzen be a Kaptár Klubba, ahol dj Ren, NFR, Soft és nem utolsó sorban Prodee pörgeti majd a lemezeket. Mindenképpen érdemes lesz benézni!

Share Button