Programajánló: 2014.06.05. – 2014.06.07.

Ki fog unatkozni a hétvégén? Ti biztos nem, ha meglátjátok, hogy milyen programokat is kínál ez a pár nap! Ha valaki nem dől ki a hét végére a meló, a vizsgák és a félév végi hajtás miatt, az biztos talál magának legalább egyet az alábbi csábító események között.

new generation night

ASAN LABEL NIGHT @ Nyíregyháza (Zomblaze/Yapo/Leap/tshabee)
Az ASAN VA Vol. 1 kiadványon is szereplő művészek közül 4 látogat el Nyíregyházára pénteken (06.06.). Név szerint Zomblaze, Yapo, Leap és tshabee. A buli eseménye minimál, de a party biztos nem lesz az!

HEXE RETRO PARTY
Aki Debrecenhez közelebb szeretne bulizni, annak ajánljuk a HEXE RETRO PARTY Kexx Stage-ét, ahol szintén pénteki (06.06.) napon a helyi arcok robbantanak hatalmasat. A gyújtóbomba összeállítói Rokko, Feta és Skartoon lesznek.

Pünkösdölő Mokka Diszkó
Aki konkrétan Debrecenben szeretné eltölteni a péntek (06.06.) estéjét, az mindenképpen sétáljon a Halköz felé, pontosabban a Mokka Drink Bár teraszához és próbáljon ismerősök után vadászni, úgy talán még akad ülőhelye. Hogy kik lesznek az est zenei felelősei? Tam-tam-tam-tám: Giocator és Rag.

SUB’culture (part 1) – Graffiti | Break | Beats | Rap
Már előre szólok: senki se fárassza ki magát pénteken, hiszen szombaton (06.07.) déltől már elkezdődik a hepaj az Ifiházban! Hogy mire számíthat az, aki benéz? Első körben arra, hogy el se akar majd menni, hiszen lesz stencil és street art bemutató, break tánc, graffiti, tombola, ruhacsere, emellett pedig zene minden mennyiségben! Akik a fültágításra vállalkoznak: 
Icek, Erik Thomas, Kisszántó, Pierci, GeriskillzSonnykraftMista DieKHZKZTHírwevők. De még after helyszínekre is van egy-két ötletünk!

Fűszer-Csemege w. Metrokoll & Dr. Juzztice
A már jól megszokott és méltán kedvelt Fűszer-Csemege következő állomásán, szombaton (06.07.) Metrokoll és Dr. Juzztice veszik fel a boxkesztyűt a különféle zenék népszerűsítése érdekében. A helyszín a MODEM kerthelyisége, ami táncolásra és chillezésre egyaránt teret ad.

New Generation Night
Szombaton (06.07.) egy kissé szokatlan helyen, a Kis Jazz Bárban, ismerős arcokkal találkozhatunk. A házigazda ezúttal Make Faith a CivisGround csapatából, vendégei pedig Erik Von Kollar és Stride lesznek.

Bass In Ya Face @ SUB’culture (part 1) after
A szombati (06.07.) Sub.hu-s nap hivatalos after party-ja a Kaptár Klubban kezdődik este 10-től. Akik tovább viszik az est hangulatát: Slabba, RasTacsko, Mr.Die, Andrew Hana, Lokka és Zsola a.k.a. TeeBag The Hustla. Járjon a láb! Csempefényesítésre felkészülni!

Share Button