Programajánló: 2014.05.27. – 2014.06.01.

Mindenkit elkapott már a tavaszi pörgés és ebben az időjárás se lehet akadályozó tényező. Szerencse, hiszen az előttünk álló héten a programok remek lehetőséget kínálnak a lazulásra és a szocializálódásra. Azért esernyő vagy esőkabát mindig legyen nálatok!

sub night 0530

MODEM KERTMOZI // MODEM GARDEN CINEMA
Kedden (05.27.) ismét kertmozi a MODEM-ben. Ezúttal Harvie Krumpet Adam Elliot Mary és Max című filmjét tekinthetjük meg. Mindenképpen ajánlanám azoknak, akik kíváncsiak, milyen lehet egy olyan film, mely animációs és a levelezés áll a középpontjában. Egy biztos: hétköznap esti lazulásnak tökéletes.

Rákapcsolás StR33t Art Aid Fesztivál Budapest
Ez egy két napos (05.30-31.) utcaművészeti fesztivál, mely először kerül megrendezésre, de máris jótékony célokat szolgál. A street art fesztivált a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésének szolgálatába állították. A rendezvényen részt vehetünk matrica- és sablonkészítő, festékkezelő workshopon (kicsik és nagyok egyaránt), nézhetjük, ahogy a régi és új street art arcok kipingálnak egy 87 négyzetméteres felületet, vagy ahogy a FényHangár vizuálozik, kipróbálhatjuk a slackline-t. A napok zárásaként a hazai hip-hop és elektronikus zene mesterei adják majd az ütemeket.

sub NIGHT – DEBstep @ Dharma Klub
Aki inkább Debrecenben keresne programo(ka)t, annak se kell csalódnia. Rögtön pénteken (05.30.) a Dharma Klubban találhat is egyet. A DEBstep radio show házigazdái Prodee és tshabee mutatják meg a debreceni közönségnek, mi is az igazi dubstep. Ehhez segítségül hívták a Dub Székház egyik oszlopos tagját, Metrokollt.

Határpontok
“Idén is újra hang-tereket építünk-élünk. Tereket, amiket bevilágítunk képekkel, zenével, mozdulatokkal és tér-elemekkel, felidézve az ünnep metafizikai jelentőségét és annak hétköznapi életünkben tetten érhető vetületeit.” Ez jellemzi a szombati (05.31.) Határpontok című darabot. Ezt megelőzi A hang természete című előadás, majd az estét zárja a már jól megszokott, de sosem egyhangú Fűszer-Csemege.

Csoportos Barázdaság
Vasárnap (06.01.) a hét méltó befejezéseként az Ifjúsági Házban ismét bakelit, cd és kazi börze lesz. Már ajánlottuk nektek az eseményt, de most még egyszer megtesszük, hiszen hiába a vasárnap a legjobb pihenőnap, a barázdaságért érdemes kimozdulni!

Share Button