Programajánló: 2014.05.08. – 2014.05.10.

Eltelt hát a nagyon hosszú hétvége is. Remélem mindenki jól szórakozott, de azért kipihente magát, hiszen itt jön a nem hosszú, de annál tartalmasabb következő hét vége.

pimp with collins aka snilloc

Nagyon Rövid Filmek Fesztiválja 2014
A Nagyon Rövid Filmek Fesztiválja, ami egy franciaországi kezdeményezés, arról szól, hogy 3 napig (05.08-10.) nagyon rövid filmeket vetítenek. A 3 percnél nem hosszabb alkotásokat a MODEM udvarán, valamint a Baltazár Dezső téren tekinthetjük meg. Kint ingyen, bent pénzért. Az alkotások többnyire az irónia, a humor, az animációs trükkök, az egyéni drámák, a társadalmi problémák, a vizuális gegek, az érzelmek és a személyes kapcsolatok témáit dolgozzák fel. Csütörtöktől kezdve tehát: Egy, ké’, há’, mozizz!

Oxymoron nights part 14. w/ Kisszántó & Slabba
Nem szokásunk túl sok budapesti bulit ajánlani, azonban most kivételt teszünk, hiszen két Sub.hu csapattag is a fővárosba látogat. Kisszántó és Slabba az Oxymoron nights nevű bulisorozat 14. állomására érkezik csütörtökön (05.08.), hogy kicsit felborzolják az idegeket.

Kiállítás
Szabó Judit második önálló kiállítását tekintheti meg akarva akaratlanul az, aki péntektől (05.09.) kezdve ellátogat a Relax Bárba. Tehát, aki debreceniként lusta volt kimenni az első, böszörményi kiállításra, annak most már nem lehet kifogása! Sétáljatok a Relax Bárba, sasoljatok sört piálva!

Fűszer-Csemege Szezonnyitó
A jó időre való tekintettel – mindenki kedvelt eseménye – a Fűszer-Csemege visszaköltözik a MODEM udvarára. A Szezonnyitó szombaton (05.10.), a Hihetetlenül Rövid Filmek Fesztiválja után veszi kezdetét Metrokoll és Docteur Juzztice zenei kalandozásával.

TRD! Production & Sub.hu pres. PIMP with Collins aka Snilloc
A már jól ismert PIMP with bulisorozat ez alkalommal is megpróbálja túlszárnyalni az eddigi produkciókat. Akik ebben közreműködenk: Collins aka Snilloc, Tolo, Tito Rascal, Dirty Ice és Thomas Borza. Finom estének nézünk elébe!

Share Button