Programajánló: 2014.04.29. – 2014.05.03.

Ahogy közeledik a május elseje, egyre több program kerül a szemünk elé. Majálisok, Stadionavató stb. Ez minket nem annyira érdekel, de szerencsére a földalatti ellenállók is készültek. Minden napra jut valami annak, aki kimozdulna kicsit.

sub night 04.30.

MODEM Filmklub
Közösségben lenni mindig jó. Ami még ennél is jobb lehet: közösen megnézni egy különleges filmet. A MODEM Filmklub eheti  (04.29.) ajánlata a Szentjánosbogarak sírja című japán animációs film.

sub NIGHT
Kihasználva a másnapi munkaszüneti napot, a Sub.hu csapata a szerdát (04.30.) tűzte ki a lazulás napjának. A Dharma Pincében elszabadulnak a ütemek a srácok kezei alatt. Vendégünk ezúttal a Mariposas Production két oszlopos tagja lesz, azaz a The Judge Brothers. Őket egészíti ki Dirty Ice és Rag, akik a CivisGround és a Sub.hu csapatát erősítik.

Jurij és Isten Háta Mögött
Aki egy kis alter zúzáshoz kapna kedvet csütörtökön (05.01.), örülhet! Ugyanis a Kaptár Klubban pont az ilyen emberekre számítanak. Ami lesz: Jurij EP bemutató, Isten Háta Mögött és Verőköltő arconpörgés!

pozvakowski // Industroika // Ghost Toast // Kisszántó
Ha zeneileg egy zajos és kaotikus péntekre (05.02.) vágysz, akkor mindenképpen fizesd be magad a Dharma Klubba erre a név nélküli eseményre! A fellépők sorát erősíti a Ghost Toast, az Industroika, a pozvakowski és Kisszántó.

Mariposas with James Grow & Bohumil
Akinek a technoból sosem elég, annak tudnám ajánlani, hogy a pénteket (05.02.) Balmazújvárosban, a Bakiban töltse. A Mariposas Production által ezúttal James Grow-t és Bohumilt hallhatjátok. Emellett persze a rezidensek se szorulnak háttérbe, azaz Thomas Borza és a The Judge Brothers kezei alatt is ég majd a CDJ!

Bihar’core Family presentz: Ghetto Bankett w/ NKS
Biztos hallottátok a hírt, hogy a sok állati buli helyszíne, a Peron bezárja kapuit. (Egy perces néma csönd.) Ezért (még utoljára) négy egymást követő napon is dübörög a party a Peron falai között. Ennek a záró bulisorozatnak az utolsó napján a Bihar’core Family szervezésében egy Ghetto Banketten bólogathatunk. A mikrofon az NKS-nél, a lemezpörgetők pedig Pierci, Salinsky és Erik Thomas lesznek.

(Anyák napja
Ez nem egy esemény, nem egy közösségi dolog és nem is underground, de azért mindenkinek ajánlom, hogy vasárnap köszöntse fel az anyukáját egy szál virággal!)

Share Button