Programajánló: 2014.04.23. – 2014.04.26.

Lányok! Kinek volt sok locsolója? Fiúk? Ki kapott tojást? Oké, a mancsfeltartások után, tekintsünk a jövőre, azaz az e heti programokra!

Ecset Slam

Kiscsillag – Idáig tudom a történetet II.
Az egyre szőrösödő és egyre öregedő Kiscsillag zenekar is tud újat muatni. Azaz Debrecennek még ismeretlen a különleges Idáig tudom a történetet II. című szerdai (04.23.) előadás, mely a Kiscsillag zenéjét ötvözi a színjátszás, az irodalom és a stand-up comedy műjfaji elemeivel. A fellépés maximális sikerének érdekében a banda kiegészül Péterfy Borival, Vedres Csabával és Császári Gergellyel.

Ecset Slam
Ha eddig valaki nem ismerte volna a slam poetry műfaját, annak az elmúlt hetekben jól az arcába tolták, nem kerülhette el. Tehát aki, újonnan vagy újfent kedvet kapott a slam hallgatásához, az pénteken (04.25.) este 9-től mindenképpen a Dharma Klubban táborozzon le! Az EcsetSlam műsort, immár harmadik alkalommal tartják, az ecsetforgatók ezúttal Terjék Dia, Csáki Mihály és Gonda ‘Szikh’ Zoltán lesznek. A zenét és a slamet pedig természetesen a Slambe’szélbe szolgáltatja.

RH & Cropp presents: Egyenlők, Hírwevők
Pénteken (04.25.), ahogy az esemény nevéből kiderül, egy bólogatós zúzásra lehet számítani a Kaptár Klubban. A szó ezúttal a Egyenlők formációnál (Jambalaya, Vészk’járat), a Hírwevőknél és vendégeiknél lesz. A szkreccs felősök: Mr. Die, Sonnykraft, Pierci és Messpro. Ráadás, hogy a buli harmadnapján, azaz vasárnap (04.27.) a Hírwevők klippremierjébe botlik, aki felcsatlakozik a hálóra és ide kattint.

ReKontra Kerékpáros nap
Szombaton (04.26.) egész napos programot kínál a Kontra Projekt szervezésében a ReKontra Kerékpáros nap. A még pótkerékkel hasító kicsiktől kezdve egészen a profi bringásig, mindenki találhat magának elfoglaltságot az Ifjúsági házban. A bringás nap idei programjai: bringás vásár, bolhapiac, ügyességi pálya, bikepolo bemutató, MK sátor, bringa biztonsági átvizsgálás, fotóparaván, alleycat, előadások, goldsprint, bringás divatbemutató, biciklis magasugró verseny, fényfestés, és koncert. Az egyik legfontosabb program pedig, a már várva-várt Critical Mass felvonulás! Tehát küllőket kifényesíteni, vázakat leporolni, mert bizony a vonuláson ott kell lenni! Nyeregbe bringások!

Share Button