Programajánló: 2014.04.15. – 2014. 04.19.

Van valaki, akinek a tavasz ellenére kezd merülni az eleme? Ha igen, akkor böngésszétek át az alábbi programokat, hogy kicsit felpörögjön az a bizonyos belső motor!

more fire

MODEM Filmklub
Ismét eltelt két hét, hiszen újra pörög a MODEM Filmklub. Áprilisban a Szabadkéz kiállításhoz kapcsolódnak a kiválasztott művek, így ezen a héten, kedden (04.15.) Az illuzionista című francia, animációs film lesz terítéken. A vetítés eredeti nyelven folyik majd, de magyar felirattal, tehát ezúttal nem csak az (animációs) film rajongói, hanem a francia nyelv imádói is élvezkedhetnek.

Elektronikus Zenei Szakkör – Nyílt nap
Egy képzést szeretnénk ajánlani nektek, ha érdekel titeket az elektronikus zene, ha szeretnétek lépést tartani a dinamikusan fejlődő  zeneszerzéssel, ha érdekel titeket a jövő! A szakkör nyílt napja pénteken (04.18.) 17 órakor kezdődik, mely időpont ideális lehet tanulás és munka után is!

Hexe Retro Party
Aki pénteken Böszörmény utcáin sétálgat, az ne felejtse el, hogy Hexe Retro Party lesz a Petőfi ház nagytermében, ahol a jól megszokott dj Meszy és Skartoon keverik majd a dallamokat. De hoppá, egy esemény alatt két buli! Szintén pénteken, szintén Böszörményben Tropical Madness a Peronban. A Bihar’core Family által fellép Bonye, Rokko, Salinsky és őket egészíti ki Skartoon.

Debrec’N’Bass bemutatja: Chris.SU
Van-e olyan d’n’b arc, aki ne ismerné a Chris.SU nevet? Sőt, van-e olyan elekronikus zene fan, aki nem ismeri? Szerintem nem. Ezért csak ízelőként elmondanám, hogy pénteken (04.18.) kik fogják kiegészíteni Kriszt a Kaptár Klubban: Flag, Feta, Cetka. Kell ennél több ajánló?

MORE FIRE
Szombaton (04.19.) ismét lángba borul Debrecen, de csak zeneileg! A Kaptár Klubban este 10-től elszabadul a buli! A klasszikus reggae és dancehall zenék keverednek majd a legújabbakkal Mr. Nets és Tame keze alatt. Ide mindenképpen érdemes lesz benézni!

Share Button