Programajánló: 2014.04.11. – 2014.04.14.

Egyre jobb idő van és egyre kevésbé akar az ember zárt térben tevékenykedni. Van azonban néhány program, ami miatt megéri feláldozni a szabadidős terveinket!

speciál fesztivál 04.

Költészeti Fesztivál 2014 – Versséta
Első programajánlatunk mégis egy városi sétára invitál titeket pénteken (04.11.). A költészet napján Térey János, debreceni költő vezetésével zarándokolhattok el a kirakaTransz mozgalom keretein belül kiírt versekhez és a költészethez kapcsolódó emlékhelyekhez. Indulás: 11-kor a MODEM elől.

Slambrecen
Ez a suta elnevezés egy újabb slam poetry versenyt takar, ezúttal csak a középiskolás diákok számára. A már ikonikussá vált Ifjúsági Házban a tanulóknak is megfelelő időpontban, délután 4 órakor, pénteken (04.11.) kezdődik a megmérettetés.

Speciál Fesztivál 04
Szereted ha a kakofóniából egyszer csak valami csodálatos dallam áll össze? Szereted ha a zaj, zaj marad? Akkor a Speciál Fesztivált tudom javasolni! A kissé szerencsétlen név mögött egy különleges, pénteki (04.11.) esemény áll, ahol fellép majd a Flexibile Juice, a Százaségő, az Entrópia Architektúra és a már jól ismert Lyuhász Lyácint Bt. A koncertek után Kisszántóé lesz a terep.

All In Techno Night
Aki a pénteki (04.11.) napján valami pörgősre vágyik, annak a Lilla Bárban a helye este 10-től. Az e heti techno buli a D&D Production számlájára írható. A ritmusfelelősök ezúttal: Igor Do’urden aka Reecoba, Joseph Dalik, Eddie Horse, Dj Dave, Miss Audrey és Davy.

Elektronikus Zenei Improvizáció WORKSHOP
Szombaton veszi kezdetét egy három napos (04. 12-14.) igazán különleges, elektronikus zenei workshop a MODEMben. Az intenzív, gyakorlati képzést Sőrés Zsolt és Bolcsó Bálint vezetik majd. A részletekért érdemes meglesni az eseményt, hiszen még lehetőség van jelentkezni!

Jurij kislemezbemutató
Ha szeretett cívis városunkon kívül keresne valaki programot, az tekintsen Nyíregyháza felé, ahol szombaton (04.12.) egy Jurij koncertbe futhat. A magukat szocrock bandának aposztrofáló együttes április elején kiadott friss, ropogós kislemezének bemutatója a buli apropója. Hangolódásképpen olvashattok Polák Péterrel, az együttes frontemberével, egy interjút itt.

Mokka 2.0
A Mokka szombati (04.12.) nyitó partyján, a Mokka Diszkók nyomán, a középpontban ismét a nu-disco, a deep house és a disco funk house áll. A zenéket Giocator és dj Lionel szolgáltatják majd. Jó tanács: érdemes előre asztalt foglalni!

This is Bihar!
A This is Bihar szombati (04.12.) megmozdulásán fellép: a Téveszme, a Stubborn, az Orion Dawn, PETOFI és a Faminehill. Készüljetek, kemény lesz!

Peron Bass Night
Természetesen Böszörményben is lesz hétvégi program! Szombaton (04.12.), a Peronba ismét a Dropriders csapata szabadul be. Ahogy már megszokhattuk, főszerepben a drum’n’bass, a dubstep és a break zenék állnak majd. Táncoscipőt kikészíteni!

Share Button