Programajánló: 2014.04.01. – 2014.04.05.

Sajnos ezen a héten nincs ajánlanivaló program… Na jó, ez nyilván csak egy rossz tréfa volt! Természetesen ezen a héten is lesz hova menni!

bihar'core

MODEM Filmklub
A MODEM eheti filmklubjában (04.01.) a Szabadkéz kiállításhoz kapcsolódóan A festmény című francia filmet láthatjátok. A helyszín még a Multimédia terem, de a tartós jó idő alapján nemsokára az udvaron élvezhetjük a filmvetítéseket.

Ludmilla & Palotai
Ludmilla és Palotai az a két személy, akiket az underground elektronikus zenei szcénában senkinek sem kell bemutatni. Ezen a héten, pénteken (04.04.) Anyu és Apu ismét tiszteletüket teszik Debrecenben. Készüljenek akár old school, akár előremutató szettel, a jó hangulat garantált. A warm-up felelős ezúttal Prodee lesz.

Irie Maffia
Ismét egy csapat, akik miatt nem kell a billentyűzet betűit koptatnom! Van olyan, aki még csak hallomásból sem ismeri az Irei Maffiát? Remélem nem! A Roncsbár koncerttermét szombaton (04.05.) támadja be a banda. Ugrálásra, lazulásra felkészülni!

Ghetto Bankett: Killakikitt
A választás előtti napon, szombaton (04.05.) arra kér titeket a Bihar’core Family, hogy bizalmatokkal tiszteljétek meg őket, szavazzatok rájuk! Azaz vegyetek részt a Ghetto Bankett aktuális buliján, ahol fellépnek majd a helyi arcok (akik már bizonyították rátermettségüket) és a Killakikitt csapat, akik vendégként fognak elbűvölni titeket!

Share Button