Programajánló: 2014.03.27. – 2014.03.29.

Eljött a jó idő és remélem mindenki feltöltődött energiával. Szükségünk lesz rá, hiszen ismét egy remek hétvége elé nézünk, mellyel méltó módon búcsúztathatjuk a március hónapot.

sub night - kornel halasz

ART&PULT
Ahogy egyszer már megírtuk: jó hír, hogy Szabó Judit Debrecené, és még jobb hír, hogy megrendezi első, önálló kiállítását! A böszörményi Peron CULT & PULT ad helyet a tárlatnak, melynek megnyitója csütörtökön (03.27.), 17 órakor veszi kezdetét. A kiállítást megnyitja: dr. Varga Gyula.

KULTOK Slam & Chill Party
Az idei KULTOKon, a pénteki (03.28.) előadásáradat után, egy kis slam és chill vár az érdeklődőkre. Az első, debreceni Slam Poetry verseny döntőjét nézheti és hallgathatja meg az, aki sötétedés után is marad. Később a KétHázKözt adja az ütemeket, aztán Kisszántó és Forgotten Dreams zenei összeállításai nyugtatják, vagy épp borzolják majd a kedélyeket.

sub NIGHT – CivisGround
A szombati (03.29.) sub NIGHT-on ismét a CivisGroundé lesz a főszerep. Egy vendéget is hoznak magukkal, mégpedig Kornel Halaszt.  Mellette találkozhatunk a törzstagokkal: Dirty Ice és Make Faith személyében, akiket ez alkalommal Forgotten Dreams egészít ki.

Share Button