Programajánló: 2014.03.04. – 2014.04.08.

Ezen a héten a programok az agyeldobós bulizás helyett, inkább a pihenésre, relaxálásra adnak lehetőséget a lelkes debreceni közönségnek.

apolló mozi szinkronszemle

MODEM Filmklub
Szeretjük a MODEMet és támogatjuk a közös filmnézéseket is, ezért bátran ajánlom a MODEM Filmklub e heti, keddi (03.04.) eseményét. A 11 Flowers (Wo 11) című mű kerül levetítésre, melynek rendezője Wang Xiaoshuai. A filmet eredeti nyelven, azaz kínaiul vetítik le angol felirattal. A filmhez kapcsolódó kiállítás: Az új spektákulum.

Debreceni Szinkronszemle
A Szinkronszemle rendezvény a ’64-es évben indult, viszont, ha erről még nem nagyon hallott a debreceni, fiatal generáció, az nem meglepő. Az éves esemény a nyolcvanas években megszűnt, azonban most, az 50. évforduló kapcsán az Apolló mozi feleleveníti a Szinkronszemle hagyományait egy háromnapos konferencia (03.06-03.08.) keretei között. Ez alatt rengeteg neves meghívott vendéggel találkozhatunk és természetesen sok-sok filmmel ismerkedhetünk meg.

Bin-Jip koncert
A zene kedvelői sem maradnak éltető táplálék nélkül. Csütörtökön (03.06.) a Roncsbárban a Bin-Jip együttes lép fel. Csak, hogy még csábítóbb legyen a dolog, aki nem tudná, a Bin-Jip az alábbi tagokat foglalja magában: Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint és Andrew J.

Fűszer-Csemege
Van-e olyan, aki ne járt volna Fűszer-Csemege estén? Aki, erre a kérdésre igennel válaszolt, az lapuljon szombatig (03.08.), majd este irány a Bisztró Bár, hogy pótolja a lemaradását. A fültágításra ezúttal Metrokoll és Pearl vállalkoznak.

Mokka Diszkó
Szombaton (03.08.) ismét Mokka Diszkó! Ismét Giocatorral és biztos, hogy ismét remek lesz! Gio’ ezúttal is a discot és nu-discot keveri funky-house muzsikákkal. Az eseményt mindenkinek ajánlom, azonban azok feltétlenül jelenjenek meg, akik lélekben a “nyarat élik”. Az ő hangulatukhoz tökéletesen illeni fog az este!

Share Button