Programajánló: 2014.02.21. – 2014.02.22.

Az egyetemen kezdetét vette egy újabb félév. Visszaáramlott városunkba a diáksereg, ezért találkozhatunk pár évnyitó bulival mostanában. Szerencsére az underground szcéna is kitett magáért.

more fire mc kemon

Cloud 9+ [LIVE] & Ian Autorun [Kick It]
Pénteken (02.21.) a Debrec’n’Bass szervezésében lép fel a Kaptár Klubban a Cloud 9+ együttes, akikről kedvcsináló interjút itt olvashattok. A koncert után sem marad hoppon a közönség. Olyan dj-k pörgetik majd a lemezeket, mint Ian Autorun, Flag, Lead és B-Trek. Bugyi dobálásra felkészülni!

EAST MASSIVE, RISE! vol.2
Szombaton (02.22.) az East Massive, Rise! nyíregyházi csapat ad teret Slabbának és Rastacskónak, egy Bob Marley emlékest keretein belül. Őket egészíti ki szövegelésével Fayabolo. A közönségnek nem lesz menekvés! A dallamok a fülbe kúsznak, a lábak önkényesen táncot járnak majd! Mindennek színtere a helyi Romkert Söröző lesz.

Fűszer-Csemege
Szintén szombaton (02.22.) a debreceniek is számíthatnak fültágításra, amennyiben este 8 után a Bisztró Bár környékén sétálnak. Még jobb, ha be is térnek oda! Megszokott módon, megszokott minőségben a Dub Székház tagjai kényeztetnek minket, míg mi a hét fáradalmait pihenjük ki.

MORE FIRE
Mc Kemon, Böszörmény, Peron. Mi lehet ez? Naná, hogy a More Fire Crew legújabb bulija! Szombaton (02.22.) Mr. Nets és Tame Mc Kemonnal egészül ki egy este erejéig. Azt hiszem, többet már nem is kell mondani!

Share Button