Programajánló: 2014.02.14. – 2014.02.15.

Közeledik a Valentin nap és… és kit érdekel? Szereted és megtartod? Utálod és antivalentin napokat tartasz? Feleslegesnek tartod témát? Ez mindegy a hétvégi bulizás szempontjából. Remek kis programok elé nézünk, tehát koncentráljunk erre, ha romantikázunk, ha nem!

sub night 2014.02.15.

Romkerti tematikus esték: Fuck Valentine’s!
A buli neve Fuck Valentine’s, de nyugi, senki nem lesz diszkriminálva, mert nem ez a lényeg.  A lényeg az, hogy pénteken (02.14.) a Dropriders csapata Nyíregyházára tör. A BassicInstinct csapat tagjaival Donickal és Karussel kiegészülve egész este szórják majd a jobbnál jobb és a zúzósabbnál zúzósabb zenéket.

PIMP with GABOR KRAFT aka COYOTE
A PIMP with rendezvénysorozat decemberi állomásán már tapasztalhattuk, ahogy GABOR KRAFT megrengeti a MY FRIENDS CLUB padlóját a lábunk alatt. Pénteken (02.14.) ismét tőle hallhatunk egy zeneileg előre mutató, de nagyon is táncolható szettet. Emellett SIRIUS és TITO RASCAL segítenek COYOTE-nak a hangulat fokozásában.

Bass&Breaks
Húzós hétvége elé néz a Dropriders, hiszen szombaton (02.15.) még hazai pályán is, azaz Hajdúböszörményben játszanak. A friss és ropogós d’n’b és dubstep számok közé ezúttal egy kis breakbeat is keveredik majd.

sub NIGHT – DEBstep
A sub NIGHT a szülinapi breakbeat parti után a dubstep felé fordul a következő, szombati (02.15.) buliján. Ezért központba kerül a DEBstep rádióműsor és annak két műsorvezetője tshabee és Prodee. Őket egészíti ki – a Dub Székház csapatához tartozó – Metrokoll. A dubstep rajongók kezdhetik a bemelegítést!

Share Button