Programajánló: 2014.02.01.

Kihívás elé állítja a debreceni közönséget ez a hétvége. Meg kell mutatnunk, hogy lehet felforrósítani a hangulatot ilyen fagyos, hideg időben is! Az erre lehetőséget adó programok – érdekes módon – mind szombatra esnek.

sub night szülinap

Minden aznapi programon részt venni lehetetlen, viszont bármelyik bulit is választjuk az alábbiak közül, az előtt még érdemes benézni a MODEMbe, a kínai újév megünneplésére (ha a sajátunk nem volt elég). A kínai hagyományok és kultúra megismerésére szervezett programok között a teabolond, a filmőrült és a kínai zene kedvelője is megtalálhatja a neki megfelelőt.

>>> Kínai újév a MODEM-ben

A Bagolyköpet Invázió turné állandó fellépői, az az BobafettBobakrome és Zomblaze, a debreceni állomásukon kiegészülnek a Hírwevőkkel. Helyszín: Roncsbár. Várható hangulat: zsíratom.

>>> Bagolyköpet Invázió

Minden városban van olyan hely, ami évente, vagy szerencsésebb esetbe csak több évente változtatja nevét és ezzel általában a tulajdonosát is. Debrecenben többek között ilyen a NOISE, ami volt már Bázis, Home Club és még ki tudja mi. Viszont az jó hír, hogy a NOISE megnyitó partijára elhozzák nekünk többek között Karányit, de fellép még Thomas Borza és Snake Sedrick. Kíváncsian várjuk, hogy a továbbiakban mivel rukkolnak elő!

>>> GRAND OPENING – NOISE

A sub.hu csapata viszont abban az örömben részesülhet, hogy elérkezett a sub NIGHT partisorozat 3. évfordulója. Ebből az alkalomból lepünk meg titeket egy fantasztikus vendég fellépővel, aki nem más mint Miss Mants. Mellette természetesen fellépnek a sub.hu DJ-i is, ezúttal Dirty Ice, Tomslack és Rag hozzák majd a tőlük megszokott stílust és minőséget.

>>> sub NIGHT 3rd. BDay

Share Button