Programajánló: 2014.01.19. – 2014.01.24.

Felkészültetek a pörgésre? Ha ti még nem is, a programok már készen állnak!

bihar'core family presentz

Okuláré Projekt vol. 5. – Debrecen
Mi is az az Okuláré?  Röviden: 3 drámaíró aktuális szövegét különböző társulatok vagy lelkes színészpalánták adják elő (felolvasó színház jelleggel). Több városban, határon innen és túl, a társulatok egyszerre adják elő a 3 darabrészletet. A közönség hallgat, élvez, tapsol, majd értékel. A legjobbnak szavazott mű alkotója újabb alkotással örvendezteti meg a közönséget a következő Okuláré Projekten. A részvétel ingyenes és felejthetetlen! A legközzelebbi OP-vel hétfőn (01. 19.) találkozhattok az egyetem színház termében.

BLUES-ROCK EST
Péntek (01.23.) blues-rock hagyományörzésen vehet részt az, aki ellátogat a Robin Masters Project, a PlugIN és a Manőver együttesek koncertjére. A beugró csak 500 ft, a helyszín belvárosi. Kell ennél több?

Vad Fruttik Hétvége // Debrecen – Roncsbár // Jan. 23-24.
Aki esetleg lemaradt a múlt heti alter-rock buliról, ne essen pánikba! A Roncsbár ezen a héten is rendez egy hasonló közönséget vonzó bulit, azaz buli-hétvégét! Ezúttal a Vad Fruttik köré épül az esemény, de emellett élvezhetjük még más zenekarok koncertjét is. Pénteken (01.23.) a Szabó Benedek és a Galaxisok, szombaton (01.24.) pedig a Jurij zenél.

Bihar’core Family presentz: Ghetto Bankett w/ MIKEE MYKANIC, KELETI MEMBRÀN
Aki inkább a hip-hop hullámot lovagolná meg, annak szombaton (01.24.) irány Böszörmény! A Bihar’core Family Ghetto Bankettjén ezúttal MIKEE MYKANIC  és a Keleti Membrán tart zenei fejtágítást. Ez a buli minimum megér egy távolsági buszjegyet!

Share Button