Programajánló: 2013.12.27. – 2013.12.31.

Év végére felpörögtek az események, szó szerint, mert minden szervező kedveskedni akar a közönségének egy kis év végi ramazúrival, egy összegző kulturálisabb programmal vagy egy nagy szilveszteri bulival. Íme a lista, a következő pár napra:

sub night évzáró

Ha egy téli éjszakán egy utazó mondjuk a Baltazár Dezső tér környékén járna és mondjuk az az éjszaka pont péntek (12.27.) lenne, biztos benézne a MODEM előszilveszteri programjaira. Erről itt több szót nem is ejtek, hiszen a részletes ajánlót megtalálhatjátok itt is.

>>> MODEM ELŐSZILVESZTER – EGY TÉLI ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN

Sok ajánlóban emlegettem már, hogy a böszörményi szervezők nem hagytak minket unatkozni év közben, nincs ez máshogy most sem az év vége közeledtével. A Bihar’core Ghetto Bankettje sem maradhat el. Pénteki (12.27.) évzáró programjukon fellép 210 (Romlott Hazai), Salinsky (Newave Crew), Erik-T (Ghetto Bankett) valamint MC Mikee Mykanic (CK Records). Csak magamat tudom ismételni: irány bólogatni!

>>> Bihar’core Family presentz Ghetto Bankett

Természetesen mi, a Sub.hu csapata se maradunk ki a “hőbörgésből”. Szintén pénteken (12.27.) egy rendhagyó debreceni Rewind bulival kedveskedünk nektek! Nem kisebb nevek teszik tiszteletüket városunkban, mint Palotai és DJ Madd, de persze ne feledkezzünk meg a többiekről sem! Akik még a behatolnak zenéikkel a hallójáratainkba és a lábunk alá szórják az odavaló muzsikát: Soft, Decide, Waki, Prodee.

>>> Sub.hu bemutatja: Rewind 15!

Újabb böszörményi csemege, ismét a Peronban, ezúttal a d’n’b kedvelőinek. Szombaton (12.28.) a már jól ismert Dropriders csapat prezentálja a megjelenőknek a legfrissebb d’n’b és dubstep zenéket. Érdemes lesz fülelni!

>>> D’nB night / Peron

Egy összegző, valamint előretekintő beszélgetésre invitálja hétfőn (12.30.) a debreceni Magyar Kerékpárosklub azokat a bringásokat, akiknek volna véleménye az elmúlt, akár az elkövetkezendő év biciklis témáiról, eseményeiről.

>>> Bringás Évzáró Találkozó 2013

A HEXE-s fiúk sem hagyják cserben a közönséget, Retro Partyjukat ezúttal szilveszterre aktualizálták. Fellép a szokásos Meszy és Skartoon páros és biztos nem hagyják otthon 2013 legkúlabb zenéit, vagyis a slágereket biztos nem!

>>> HEXE RETRO PARTY

Ahogy már említettem, természetes, hogy a Sub.hu csapata is kedveskedni szeretne nektek, a Rewind buli mellett egy szilveszteri sub NIGHTtal is. A srácok az esemény leírásban egy nagyon szívhez szóló összegzést írtak, tehát én nem is csépelném a szót, csak elhúzom a mézes madzagot a dj-k és zenészek névsorával: Erik-T, Soap City Squad, HÍRWEVŐK, OCTO, Flag, Lead, Rag, Giocator, ZSUPI, tshabee, High Heels & Low Peaks, Dirty Ice, Make Faith.

>>> sub Night – Évzáró 13″

Share Button