Programajánló: 2013.12.20. – 2013.12.22.

Igaz még két hét van szilveszterig, de már biztos mindenki készül rá lelkileg és a szervezetét is edzeni kezdi a mértékletesnek induló, de (általában) mértéktelenre forduló bulizásra, ivásra. Azoknak, akik már megvették az ajándékokat és a szilveszteri programjuk is le van fixálva és hirtelen más dolguk sem akad, itt van pár esemény, amivel lefoglalhatják magukat hideg, téli délutánokon, estéken.

csoportos barázdaság

Pénteken (2013.12.20.) a My Friends Clubban egy főleg deep house irányú zenei hepajra kerül sor a “PIMP with” bulisorozat részeként. Fellép DANDY aka PETER MAKTO, GABOR KRAFT aka COYOTE, TITO RASCAL, THOMAS BORZA és SIRIUS. (Akinek ez a sok név még nem elég, annak elárulom, hogy a Sub.hu lemezlovasai közül is jelen lesznek páran, igaz csak nézőként.)

>>> PIMP with DANDY, COYOTE

A Böszörményi srácok sose hagyják unatkozni a megyei közönséget, mindig előrukkolnak valami újjal. Most ezt találták ki nekünk szombatra (2013.12.21.): “A Retro Bankett egy új bulisorozat Hajdúböszörményben a Petőfi Házban! Egy új buli elegáns környezetben a báli hangulatot, a szalagtűzők hangulatát tükrözve az éjszakai életben.” Tehát aki vevő az ilyen bulikra, ne habozzon elmenni! A fellépők sorában olyan nevekkel találkozhatunk ez alkalommal, mint Dj Mészy, Skartoon & RetroBand és a Hősök.

>>> Retro Bankett # Karácsonyi bál

A magyar underground hiphop körökben legendássá vált kiadó, a Kriminal Beats egy újabb, országos programot szervezett az igazi hiphop fanoknak, a Krime City Jam után. A megjelenés kötelező azoknak, akiknek “Nem kell a pop rap!”. Fellépnek: a HÍRWEVŐK, Bobakrome, Bankos, Rawmatik, Pierci, Mr. Die és Sonnykraft.

>>> NEM KELL A POP RAP!

Aki karácsonyra szeretné magát, vagy ismerőseit meglepni egy kicsit különlegesebb ajándékkal, az mindenképp nézzen be vasárnap (2013.12.22.) az Ifjúsági Ház Galéria termébe, ahol az év utolsó lemezbörzéjét rendezik meg a már megszokott Csoportos Barázdaság néven.

>>> Csoportos Barázdaság

Share Button