Programajánló: 2013.12.11. – 2013.12.14.

Úgy tűnik, hogy elég sok programszervező tarthat a péntek 13-tól, mivel egy, valamire való esemény sincs péntekre datálva. Szombaton viszont valószínűleg bele fogunk fulladni a lehetőségekbe. Lássuk:

beerseewalk

Mielőtt még előre szaladnánk és a már jól megérdemelt hétvégi bulizásra és pihenésre adnék alternatívákat, mindenképpen ajánlanom kell egy olyan programot, mely nem igazán a tombolásról szól, mégis beleillik a sub világába. Szerdán (12.11.) Závada Péter látogat el a debreceni Újkerti Könyvtárba egy kis beszélgetésre és felolvasásra. Az esemény délután 5-től veszi kezdetét, tehát még munka és suli után is simán odaérhet bárki!

>>> Závada Péterrel Áfra János beszélget

Szombaton (12.14.) a nyíregyházi Jam Pub (a város legromosabb romkocsmája) ad teret két sub.hu családtagnak Slabbának és RasTacskónak, akik ezúttal idegen terepen forgatják majd a korongokat. Aki debreceni és teheti, mindenképpen nézzen át! A haverokkal vonatozás és a más városban bulizás szépségét most nem is ecsetelem részletesen, a program önmagáért beszél.

>>> EAST MASSIVE, RISE!

Szintén szombaton a Critical Beats szervezésében városunkban köszönthetjük a Freestylerst. Pontosabban nem az egész bandát, csak dj set lesz, viszont az Fedora kisasszonnyal kiegészülve, aki Kexx Feszten bebizonyította a közönségnek, milyen tehetséges. Emellett olyan nevek szerepelnek a line up-on, mint Busa Pista, Kemon, Die és természetesen a Critical Beatses srácok is prezentálják magukat.

>>> Critical Beats Birthday Party

Ismét szombaton és ismét nem Debrecenben a fentebb említett Kexx Feszt szervezői forgatják fel Böszörményt a szokásos Retro Party-val. Ezúttal a Beerseewalk teszi tiszteletét náluk és magukkal viszik a Rapstart is, azaz lemezbemutatóznak majd a fiúk. Emellett Dj Mészy és Skartoon pakolják egymásra a nem mindig retrónak számító dalokat.

>>> HEXE RETRO PARTY #BEERSEEWALK

Végül, de nem utolsósorban, még mindig szombaton Fűszer-Csemege. Aki ezen meglepődött, az még biztos nem járt a szombati jól megszokott Bisztró Báros Fűszer-Csemegén, tehát épp itt az ideje, hogy benézzen legalább egy sör erejéig. (A maximális komfortérzet és lazulás érdekében tanácsolnék egy mihamarabbi asztalfoglalást.)

>>> Fűszer-Csemege a Bisztró Bárban

Share Button