Programajánló: 2013.10.16. – 2013.10.26.

A jó időnek sajnos, akár akarjuk, akár nem, de búcsút kell intenünk, amiben egy pozitív dolog van: nem kell bűntudatot éreznünk, ha zárt helyen vagyunk. Íme, néhány program, ami a következő napokban megfelelő, négy fal közé “zárt” szórakozást nyújthat.

brains vad fruttik lovarda

A Dub Székház Középpontok elnevezésű heti rendszerességgel, hétköznapi elfoglaltságot nyújt mindazok számára, akik mindenképpen többet várnak a szerda estéjüktől, mint a megszokott TV/számítógép előtti döglődés. A facebook esemény leírásában ezt olvashatjuk: “puha, mozgalmas, downtempo, ambient, plasztikus, psy, chill, hétközepe, alfa, türkiz, álom, psymbient, meditáció, pinyakoláda, ernyedtség, friss, könnyű, párhuzamos, nyugalom, sziget, interakció, vers, hallgató, repedés, jelenlevő, középpont“. Ennek a már-már performansz gyanús eseménynek házigazdái: Pearl és Kisszántó. Október minden szerdáján tetten érhetitek őket a Bisztró Bárban.

Középpontok

Pénteken (10.18.) a hónap egyik legpörgősebb buliján táncolhatja szét a cipőjét az, aki elmegy a Lovardába. Fő fellépők a BRAINS és a Vad Fruttik, előttük a Drum and DJ, utánuk pedig a Debrec’N’Bass lemezlovasai, Lead és Store, szórakoztatják a közönséget MC Nash-sel kiegészülve. Aki tehát egy kis alter szédelgéssel kombinált zúzásra vágyik, az mindenképpen vegye fel a legkényelmesebb surranóját és irány a Lovarda!

BRAINS + Vad Fruttik @ Lovarda

A Dub Székházas srácokra igazán nem mondhatjuk, hogy lusták, rendesen meghajtják ezt a hónapot. A szombati (10.19.) Fűszer-Csemege házigazdái Metrokoll és Dr. Juzztice lesznek, majd a következő héten (10.26.) Pearl és Kisszántó tágítják a füleket. Tipp: a kényelmes hallgatózás érdekében érdemes asztalt foglalni a Bisztró Bárba.

Fűszer-Csemege

Természetesen a Sub.hu sem hagyja ritmus nélkül a táncos lábúakat! Október 22-én, a régi sub NIGHT-ok napján, azaz kedden a Dharma Klubban lehet tetten érni a Dj-ket. Make Faith, Dirty Ice, Prodee és Feta a 4/4, a break és a house stílusában szolgáltatják a talp alá valót mindazoknak, akik talpukat (és fejüket) kissé fájlalva akarják eltölteni a nemzeti ünnepünket.

sub NIGHT

A hónap utolsó péntekén (10.25.) kötelező Supernem koncertre mennie annak, akinek nem kell (k-k-)kétszer mondani, hogy hangosabban ordítsa a Surfpunk, a Rendőrsztori és egyéb alap Supernem dalok szövegét. A srácok elő zenekara pedig a szomszéd megyéből érkező Jurij lesz, tehát lehet részünk szocrockban és punk-rockban egyaránt.

Supernem koncert

Share Button