Pénztárcabarát kikapcsolódás

hegyaljaAlig három hét van még hátra az ország nyárindító fesztiváljáig, ahol az érettségi és a vizsgák fáradalmait kipihenhetjük kedvenc bandáink koncertjein. A Hegyalja idén komplett „fesztiválrezsi-csökkentéssel” kedveskedik rajongóinak.

Az elmúlt évek mintájára idén is 50%-os kedvezménnyel utazhatnak le a fesztiválozók Tokajba, ha az autó helyett a sokkal hangulatosabb és praktikusabb vonatot választják. Ezt a félárú jegyet akkor is igénybe vehetik, ha már nem rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal.

Egy másik nagy engedmény (és véleményem szerint a legjobb), hogy a rajongók kérésének alapján idén már nem lesz fesztiválkártya, így újra készpénzes fizetésre lesz lehetőség a rendezvény területén belül. A „rezsicsökkentés” része még a tavalyi, 390 forintos áron tartott korsó hideg sör is, ami egy igazi fesztiválozó kezéből sem hiányozhat.

A bérlettulajdonosok két kemping közül is választhatnak: a szokott helyen található Hegyalja Kemping és a Motoros Kemping (2013-ban már kibővítve) is várja a látogatókat, ráadásul ingyenesen, és az idei évtől már hétfőtől (június 24) látogatható.

Fontos információ még, hogy ez évtől a Nagyteknősbéka ház tölti be majd a beléptető csarnok szerepét, így ott vehetitek át a bérletet és a jegyeket.

Ha kedvet kaptatok a tokaji fesztiválélményhez, bővebb információkat a hegyaljafestival.hu címen találtok.

Share Button