Kibrummogjuk magunkat

Szeretnénk Nektek bemutatni a MACI-t.

maci

Igen ő az. Ha valamennyire figyelemmel kíséritek a facebook oldalunkat már találkozhattatok vele. Mindenféle magyarázat és ok nélkül.

Akkor íme a magyarázat:

A MACI egy a magyar civilszervezeteket támogató kampány, melynek rövid távú célja az, hogy az állampolgárok számára közérthetően megfogalmazzuk, kik és mik a magyar civilszervezetek, mit csinálnak, hol találhatók és hogy lehet velük kapcsolatba kerülni. Hosszú távú cél, hogy az állampolgárok megismerjék, hogy mivel foglalkoznak a magyar civilszervezetek, a maci bukkanjon fel lehetőleg mindenhol, ahol civil program, szolgáltatás, kezdeményezés történik, és ezáltal az állampolgárok lássák és értsék, hogy az életük minden területén ott vannak a civil szervezetek. A kampány akkor érte el célját, hogy ha évek múltán a polgárok bármilyen formában és felületen is találkoznak a macival, automatikusan tudják, hogy annak a dolognak valami köze van magyar civilszervezetekhez. Jelenleg ennyihez:

logók

És íme az ok:

Mint a Sub.hu-t létrehozó Opera Kulturális Egyesület, magunk is a magyar civilszervezetek közé tartozunk és úgy gondoljuk, hogy nektek is tudnotok kell arról, hogy minden programunk, rendezvényünk és projektünk meghatározott célokat szolgál. Igyekszünk szociálisan érzékenyítő projekteket generálni, amelyből gyakran ti csak a party-kat tapasztaljátok, de ennél szélesebb tevékenységi kört képviselünk. Ezentúl tehát bármikor találkoztok a fenti MACI-val, tudnotok kell, egy civilszervezet mozog a háttérben, for profit szándékok nélkül.

Ha többet szeretnétek megtudni a kampányról, nézzétek meg a kampány sajtótájékoztatóját vagy weboldalát itt:

Share Button