Kexx: Kell Egy Kis Szórakozás!

Annak ellenére, hogy a KEXX Feszt a Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál rövidítése, eddig igen súlyos nevekkel jelentkezett és ez még csak a kezdet!

Kexx Feszt

A Kexx Feszt – immár negyedik alkalommal – 2014. június 31 és augusztus 3. között kerül megrendezésre a méltán híres Hajdúböszörményben. Gyanúsan kánikula időszakban, de sebaj, a fesztivál mindkét területén lesz lehetőség árnyékba vonulni, vagy hideg üdítővel (sörrel) frissíteni magunkat. Ugyanis, aki nem tudná, a Kexxnek két helyszíne van. Az egyik a Fürdőkert, mely a közönség “könnyűzenei” igényeit elégíti ki, a másik a Skate Park, ami az extrémsportot üzőkre extrémsportokra kíváncsi tekinteteknek nyújt bomba élményt. Bár igaz, a napszúrás elkerülése is egy extrém sport ilyenkor, amit a hivatásos bringások és deszkások, de még a közönség tagjai is űznek.

A két helyszín ellenére igazán nem lehet azt mondani a Kexxre, hogy egy hatalmas fesztivál, de ennek megvannak a maga előnyei. Például nem kell több száz métert gyalogolni a fullasztó tömegben egyik helyszínről a másikra; nagyobb eséllyel találod meg a barátaidat, ha elkeverednek; nem kell fél óráig sorban állni a pultnál stb.

De lássuk, azokat a bizonyos első neveket: Akkezdet Phiai, Beerseewalk, Cloud 9+, Dublic, Funktasztikus, Hősök, Jambalaya, KILLAKIKITT, Ludmilla, Mikee Mykanic.

Tudom, hogy a “Magyarország legnagyobb házibulija!” szlogen (a Kexx előtti) Kotta Fesztiválé volt. Azonban a hely és a hangulat azonos, ezért én leszek olyan pofátlan és így jellemzem a Kexxet! Az előző évek tapasztalata alapján a fesztivál meg is érdemli!

A bemelegítés és a nosztalgia érdekében hallgassátok meg a Kexx himnuszát!

És hogy mi szeretjük-e? Naná! És te? Te szereted?

Share Button