Kexx (információ)morzsák

Az elmúlt hét bővelkedett a Kexx Fesztivállal kapcsolatos új információkban. Ezek az infók biztos feldobták a hangulatát azoknak, akik már most tervezik a részvételt. Az eddig hezitálók most már böngészhetik, hogy hol és hogy is lehet a fesztiválra bérletet váltani.

kexx bérletek

Ahogy arról a kép is árulkodik: kiderült, hogy az eddigi évektől eltérően a fesztivál idén nem 3, hanem 4 napos lesz! Tehát 2014. július 30. – 2014. augusztus 3. között benépesül a hajdúböszörményi Fürdőkert és napközben a Skatepark is. A Kexx Fesztivál egyik Facebook posztja szerint a 0. napon, szerdán a sátorállításokat követően egy beköltözős buli szórakoztatná a legjobb helyet elfoglaló lakókat.

Ennek fényében a bérletár most még kecsegtetőbbnek tűnik, hiszen június 13-ig 5500 Ft-ba kerülnek a hetijegyek. A jövő héttől neten is rendelheti, akinek úgy kényelmesebb, de aki a hagyományos vásárlás híve, azok a következő helyeken válthatnak jegyet: Hajdúböszörményben a Kálvin téri Videótékában, Debrecenben a Sinus Skate Shopban, Budapesten pedig a Criminal Skateshopban.

És, hogy mit kap az ember a jegyárért? Ahogy az előző Kexx Feszt ajánlóban megírtuk: a nyár egyik legkirályabb buliját! Új névként a következők vesznek részt a csúcs atmoszféra megteremtésében: Andro, Animal Cannibals, Bëlga, Debrec’N’Bass, DSP, ESSEMM, Furakor, Halott Pénz, Miss Mants, NKS.

A fesztiváli hangulat megteremtéséhez ajánlunk egy pattogós Debrec’N’Bass mixet:

Share Button