Indul a SubShop!

Felkértünk három művészt, hogy egyedi pólóminta terveikkel megadják a kezdőlökést új projektünkhöz, melynek keretein belül online, elérhető áron rendelhetsz magadnak olyan pólót, ami helyi művészektől származik és nem jön szembe az utcán. Egy dizájn esetében csak tíz darab póló kerül kivitelezésre, sorozatszámmal ellátva (a póló nyakának belső oldalán). Érdemes tehát, minél hamarabb lecsapnod a kiszemeltedre!

A megrendeléseket a shop@sub.hu e-mail címen adhatjátok le.

Egy póló ára: 3000 HUF helyett 2700 HU

-> SubShop <-

sub_tees


Varga Fruzsina /Fruska/ friss Sub.hu tag, eddig leginkább flyer készítésben működött együtt csapatunkkal. Az amúgy festészet szakon végzett debreceni lány, 1,5-2 éve ásta bele magát a digitális grafika világába. Főként az elvontabb témájú illusztrációk jellemzik munkásságát, de belekóstolt már reklámgrafika különböző területeibe is.
Elérhetőségei: Behance, Facebook

Melting Crystal
Melting Crystal /ELFOGYOTT/

Bleeding Crystal
Bleeding Crystal


Szatmári Fruzsina avagy kyl érdeklődési körei közül kiemelendő az építészet, dizájn, digitális grafika, VJ-zés, street art. Amely területen még nem végzett szárnycsapásokat, arról valószínűleg írt vagy beszámolt már az oldalon. 2011-óta dizájnfelelősként tevékenykedik a sub.hu házatáján.
Elérhetőségei: Behance, Facebook

oops_kyl
Oops…   /ELFOGYOTT/

control_kyl2
Control


MK azaz Műsoros Kazetta egy névtelen forrás. Koncepciója az egyszerűség és a minimalizmus. Puritánság és néha hanyag elegancia jellemzi.
Elérhetősége: Elérhetetlen!

prototype
protOtype

subdue exodus
subdue/exodus


A kész pólókat személyesen átvehetitek a Debreceni Ifjúsági Házban. Valamit az országon belül ki is tudjuk postázni, ezesetben plusz postaköltséggel kell számolnotok. (Ami egy póló esetén: 330Ft.)
Kivitelezés: Poloda

Share Button