Ilyen volt… – Biciklik, drónok, zenék

Nem vagyok a világ legnagyobb bringása, azonban tavasztól őszig alig várom a kerékpáros összejöveteleket. Nem meglepő tehát, hogy a múlt szombaton (04.26.) egész nap az Ifiházban lógtam a Rekontra Kerékpáros napon, kivéve mikor a Critical Mass felvonuláson őrült módjára csengettem végig a 7 km hosszúságú távot.

ReKontra Kerékpáros nap 1

A kerékpáros napok királyak! Hogy most miért volt az? Mert egész nap a szabad levegőn lehettünk, játszhattunk, tömtük magunkat a világ legfinomabb hot-dogjával, táthattuk a szánkat a bikepolo és magasugró bemutatón, drukkolhattunk a goldsprint versenyen a haverunknak (vagy éppen csak távolról szemléltük, ami nekünk úgyse menne), felfrissíthettük KRESZ tudásunkat (ami lássuk be: sosem árt) és részesei lehettünk egy nagyon szép kezdeményezésnek. Mindemellé végig szólt a Sub.hu dj-inek aláfestő szettje.

Köszönjük Kontra Projekt! Köszönjük Magyar KerékpárosKlub!

A megfelelő hangulat átadásáért következzenek a képek!

ReKontra Kerékpáros nap 2

ReKontra Kerékpáros nap 3

ReKontra Kerékpáros nap 4

ReKontra Kerékpáros nap 5

ReKontra Kerékpáros nap 6

ReKontra Kerékpáros nap 7

ReKontra Kerékpáros nap 8

ReKontra Kerékpáros nap 9

ReKontra Kerékpáros nap 10

ReKontra Kerékpáros nap 11

Még több kép itt.

Egy videó is készült a vonulásról az Atomic Media és a drón kamerák jóvoltából. Igazán menő! És meglepő, hogy az emberekben még mindig él az az ősi ösztön, hogy ha kamerát látnak, integetniük kell!

Mivel a bringázásból sosem elég és együtt minden jobb, ezért ajánlanánk egy újabb programot a Nightride majális formájában. Jó tekerést mindenkinek!

Share Button