Fridge – Nem csak zenei fesztivál

A 2013-as évben közösen kerül megrendezésre a korábbiaknál is különlegesebb Fridge zenei és télisportfesztivál, valamint a Hó Show kiállítás és vásár a Hungexpón.

fridge 2013

A Hó Show már több mint két évtizede nyitja meg a téli síszezont országunkban. Az érdeklődők felfedezhetik az ismert márkák új termékeit, akár az egész családnak beszerezhetik a szükséges sífelszereléseket, illetve rengeteg téli utazási ajánlatról tájékozódhatnak. Idén a kiállítók a Hungexpo D pavilonjában várják a látogatókat. A Hó Show jegyára 1900 Ft, ez a Fridge területére nem érvényes, ellenben a Fridge-re vásárolt belépőkkel ez a rendezvény is látogatható.

A budapestivel szinte egy időben, Bécsben is megrendezik a Fridge Viennát. Az előző Fridge-eken látott 34 méteres sí- és snowboard rámpa idén Bécsbe költözik át, így helyet adva egy TTR 4* snowboard és egy AFP Gold Big Air versenynek. Az idei évtől a Sziget Szervezőiroda rendezésében megvalósuló fesztiválon egy itthon még soha nem látott extrémsport, a ski-doo, azaz a motoros szánok akrobatikus versenye is bemutatkozik. A szánokat kifejezetten erre az akciósportra tervezték, így a versennyel ötvözött bemutató várhatóan igazán látványos és a Fridge híréhez méltó lesz.

A fesztiválra kedvezményesen november 20-ig lehet belépőket vásárolni, a 3 napos bérlet 7900 Ft, a napijegy 4900 Ft, míg a 0. napi jegy 3900 Ft-os áron érhető el.

Fridge Fesztivál

Share Button