Extrém Sportnap és Dharma Megnyitó

Mikor buliztál utoljára keddi napon? Most megteheted.

plakát

Reméljük július 12-re is készültetek legutóbb, amikor sajnos a rossz időtől való félsz miatt lemondtuk rendezvényünket. Minket – akkor ugyan számítottunk volna rá – nem lepett meg úgy az eső, mint a Kexx Fesztivált, mégis elmaradt a buli és átcsúsztunk az augusztusba.  2 órától mindenkit várunk szeretettel, aki nem szeretne a virágkarneválra váró turista tömegben héderezni és egy kis lazulós, kult programra vágyik. A következő programokból szemezgethettek:

Break vs. Capoeira bemutató

Flatland BMX bemutató

Urban golf bemutató

Trial bemutató

Ollie és ugrató verseny

Grill Dog evő verseny –>500 HUF-os nevezési díjjal, ehetsz és nyerhetsz.

Tűzzsonglőrök –> Ezt csak nézni szabad sajnos.

Graffiti –> Folytatódik a belső udvar díszítése.

– Street Art bemutató –> Akinek inge, vegye magára. 0 éves kortól felfelé bárkire jó az ing.

Tombola (200 HUF/jegy) –> Ismét több értékes nyeremény kerül kisorsolásra. Lesznek Cropp-os, Sinus-os, Sub-os ajándékok és még néhány apróság.

Ruhacsere –> 3 órától 6 óráig az Ifiklubban, hozd és vidd alapon! Az esemény linkje!

A nap előadói mindeközben: Lead | Giocator | tshabee | Mitoklin | NFR | Prodee | Pierci

Dharma1

Az est fényét pedig a felújított Dharma Klubban nézhetitek meg, Mentalien személyében. A Dharma Klub az Ifiházon belül található pincehelyiség, amit több, mint egy hónappal ezelőtt a Dharma Klub  és a Sub.hu csapata közös erővel és költségen újított fel. A fizikai rendbehozást követően a design rész következett, amit reméljük mindenki nagy örömmel fogad majd első ránézésre. Belépéskor jobb oldalon találjátok Szabó Judit és Boja Sándor munkáját, bal oldalon és az ajtó mellett Szatmári Fruzsiét, a tánctéren pedig Mr. Phabulous hagyott nyomott. Az asztalok is nagy büszkeséget jelentenek, amelyek nagy részét szintén Szatmári Fruzsina készítette Karácsony Zsófi besegítésével. Matricát hozzatok, matricára alkalmas helyet találtok.

Dharma2

Dharma3

Dharma4

Dharma5

Dharma6

Dharma8

Nézzétek meg a képeket, de ne elégedjetek meg velük! Várunk mindenkit szeretettel, a belépés természetesen ingyenes, a jókedv kötelező. Esőt ígérhetnek, nem dőlünk be neki!

Az esemény linkje!

Share Button