Cloud9+ bemutatja: Supernova

Április utolsó szombatján a Cloud9+ látogat el a debreceni Roncsbárba, ahol a helyi közönségnek mutatják be debütáló albumukat.

felhokilencmeg

Az alig 2 éve népszerűvé vált banda szó szerint berobbant a magyar könnyűzenei életbe Supernova című számukkal 2013 elején. Ugyanezen névvel jelent meg idén februárban első nagylemezük, amelyen többek közt a Breathe In, az I Need Your Time, a Lights és a The Way You Are daluk is helyet kapott. Az album nem sokkal megjelenése után az iTunes elektronikus zenei listájának élére állhatott, második lett az összesített albumlistán, és a Deezer dance toplist-jén is első helyen nyitott.

Stílusukban a rock, illetve hiphop zenét ötvözik az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel. Az együttest 2012-ben Tóth Bertalan (gitár, billentyű), Koller Márk (dob, sampling) és Biksi Gábor (basszusgitár) alapították, később a két frontember csatlakozásakor váltak teljes együttessé. Szivák Zsolt Linkin Parkot idéző dallamait kiválóan kiegészítik a nigériai származású MC, Kayode Sherlock Ábel (Skeeny Boy) rapbetétei.

A koncert előtt és után a Debrec’N’bass DJ-i (Mitoklin, Giocator, Lead és Store) szórakoztatják a jelenlévőket.

Ha kedvet kaptatok egy igazán zúzós tavaszi Cloud9+ / Debrec’N’bass bulihoz, látogassatok el Április 25-én a Roncsbárba.

Share Button