BP Shop szülinap a Fridge Fesztiválon

Az idei évben a Fridge Fesztivál keretein belül rendezik meg a BP Clothing fennállásának 2. évfordulója alkalmából BP Shop Birthday Festival névre keresztelt programsorozatot.

bp shop

Hazánk kedvenc streetwear brandje a sikeres webshopos bemutatkozás után 2011 novemberében nyitotta meg első üzletét Budapest belvárosában. Ezt követte 2012-ben a Westendben, 2013-ban pedig az Árkád2-ben található BP Shop. A márka nagyon hamar népszerű lett a fiatalok körében, főleg mondanivalójának és megjelenésének köszönhetően.

Így 2013. november 22-én a Fridge 2. napja ad teret a BP Shop Birthday Festivalnak, melynek fellépői értelemszerűen a BP Clothing kiemelt támogatói. Az Irie Maffia, a Mary Popkids, Akkezdet Phiai, a Punnany Massif és a Brains mellett aznap este a drum’n’bass ausztrál helytartói, a Pendulum is megrengeti a fesztivál nagyszínpadát, DJ szettjük méltó zárása lesz a BP szülinapjának.

A rendezvény pénztárcabarát áron, mindössze 3900 Ft-tól látogatható, a jegyek a Fridge Fesztivál hivatalos oldalán, vagy személyesen, bármelyik BP Shopban beszerezhetőek.

BP Clothing
Fridge Fesztivál

Share Button