A Dharma Fröccsterasz-érzés

Remélhetőleg többen közületek már megfordultak valamelyik Dharma Fröccsteraszon, de ha mégsem, szeretnénk egy kis ízelítőt adni belőle, mert úgy vettük észre a “nagyon jó volt” minősítés nem meggyőző.

Fröccsterasz

A történet június 13-án kezdődött, amikor is bepróbálkoztunk az első fröccsterasszal. A padok még szinte ragadtak a festéktől (utólag is elnézést azoktól, akikre ténylegesen ragadtak, nekik ajánljuk Ruhacsere programjainkat), a fáklyáknak híre sem volt még és még a molinónk is le-leszakadt félóránként a falról. Kicsit izgultunk, de 8 körülre minden stabilizálódott, megtelt élettel. A Kexx Fesztivál túladta magát pár bérleten, a zene a fröccsözés, mint folyamat részévé vált és egy tandem biciklin megérkezett az első család is. A zenét 3 úriembernek köszönhettük: NFR, Lead és Store.

fröccsterasz01

A Fröccsterasz 2 tulajdonképpen nem valósult meg, helyette viszont adhoc rendeztünk egy Fröccsgalériát, június 19-én. Hogy miért? Mert esett az eső.

Az előadók Forgotten Dreams, Mitoklin és Giocator voltak, a hangulat kávéházi volt, a falszomszéd valószínűleg elutazott nyaralni, mert nem jött át szólni a hangzavar miatt. Így aztán két érintettet is említhetünk, akinek dugába dőlt a terve ezen a napon: a Sub.hu-t és a nyaraló szomszédot.

Minden nedvesség ellenére viszont, volt egy bája és elleganciája a dolognak, amire sosem gondoltunk volna, hogy elérhető valamely pontján a háznak. A dresscode-t egyelőre még nem vezettük be, a személyiségcode-unkba pedig minden vendég belefért: a rockzenésztől, a Flexible Juice tagjain át, az Amerikából hazatévedt régi barátig mindenki jelen volt.

Mikle János- Sirius

Mikle János- Sirius

Fröccsterasz 3. Mindenkinek nagy csalódás volt. Hogy nem tartott tovább! Az előadók: Luyo & Sirius, Dr. Kotász & Bisop [Studio SFI] voltak, a vendégek nagy része maradt éjfélig és csak utána ment át a Víztorony megnyitóra. A lézer vágta az Ifiház falát, a kanapék is kikerültek, de azon csak a lordok ülhettek.

 

Mint eddig mindig, ment közben a kosarazás, begurult pár gördeszkás is és rapid módon fogyott a bor. Azt gondoltuk ez már fokozhatatlan.

Hogy mi lesz most szombaton? Minden!

4 órától kezdünk, az előadók: Zsupi (Sav – Bázis), Ron Jones és Dirty Ice (CivisGround). Közben 7 órától be lett iktatva két koncert is, egyrészt Michael H. Bo Band,másrészt Nyilas Reni. 9 órától pedig folytatják a dj-k. Több meglepetéssel is készülünk a részetekre, de aki nem jön el, az valószínűleg csak annyit fog hallani róla, hogy nagyon jó volt..Pedig fokozzuk a hangulatot!

Fröccsterasz 4

 

Share Button