A bolygó legvidámabb 5 kilométere

The Color Run – a színes futás egy teljesen új stílusát mutatják be június 22-én, Budapesten. Az esemény “A Bolygó legvidámabb 5-km-re” szlogen alatt hozza össze az embereket, mely az egészséget, vidámságot szimbolizálja.

the color run

Indulj fehéren és érkezz színesen: A “színes futók” akár koruk, nemzetiségük, nevezési szándékuk szerint is különbözhetnek. Itt senki sem írja elő mennyi idő alatt teljesítsd a távot, és ezt milyen módon tedd, hiszen Rád van bízva. Legyen ez futva, gyalogolva, ugrálva vagy akár kézenjárásban. A The Color Run mindenkinek, mindenkihez szól. Nincsenek helyezettek, mert itt mindenki egyenlő, legyél akár fiatal, aggastyán vagy mozgásodban korlátozott, a lényeg az, hogy minél jobban érezd magad és Te legyél a legszínesebb, legvidámabb, legnagyobb partyarc. A táv csupán 5 kilométer, ahol együtt futhatsz a Social Syrup Modellverseny gyönyörű hölgycsapatával. Továbbá a 4 színállomáson HOOTERS lányok is fogják szórni Rátok a színes áldást.

A táv után egy őrületes buli veszi kezdetét, ahol olyan csapatok gondoskodnak a jó hangulatról, mint The Biebers, Cloud9+ vagy Dj Najah Cole.

A színes élmény átéléséhez nem kell mást tenned, mint előzetesen regisztrálod magad az esemény weboldalán.

A Sub.hu csapata biztos ott lesz. Regisztrálj még ma, tarts velünk, hogy jelentkezéseddel hozzájárulj más körülmények között élők támogatásához. A bevételből ugyanis a Weisz Fanni – Hallgatag alapítványát is támogatják.

Részletes információt itt találtok.

Írta: Julcsi

Share Button